![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma poate lamuri si pe mine cineva...am auzit ca politia din suceava dau amenzi daca ai xenoane asai?
|
mai rau ,, iti ia si certificatul masinii ..
|
daca ai lupa cu "jet" la far nu ai nici un stres cu ei ... dar la cat de marlani pot fii , te pot lua si cu astea 2 optiuni :evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am intrebat deoarece am auzit de la un prieten ca lau oprit si sau luat de el ca are xenoane..si sa ii dea amenda...eu pe unde am fost prin tara nam avut probleme cu politia din cauza lor...dar vad ca cei din suceava fac figuri..is mai cu mot
|
am multi prieteni la care le-au luat politaii certificatul .. la unu chiar i-a deschis capota si capacu la far ca nu il credeau ca nu are(avea ceva halogen sau nu stiu ce..), dar mi se pare ca era RAR-u in drum atunci .. nu stiu de ce sa se mai agate si ei ...
|
Quote:
|
Politia nu are ce sa-ti faca ! Trebuie sa fie si RAR-ul alaturi de politie pentru a te putea freca....eu am xenon pe faza scurta, faza lunga si proiectoare si nu s-a luat niciodata de mine politia ! Sunt unii politisti care merg la intimidare, poate poate le ies ceva...
Willie hai mai repede cu mosneagul tau ca vreau sa ma plimb ;) |
sincer... as fi deacord sa le ia certificatu celor care au xenon in faruri fara lupa.. noaptea la drum lung sa intalnesti masini care au xenon pe far fara lupa e crima ;) asa ca bv lor :) ii sustin pe politisti ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning