![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
@Un logan amarat - ANM: unde am zis ca nu urca? sunt si zone unde poti sa ii dai cu a 4- pe transfagarasan... bine, le numeri pe degetele de la o mana, dar exista si astea :p... cel putin zona barajului vidraru este foarte lina si acolo nu este panta...
@Evil Yuri: pe cine apostrofezi acolo? |
Quote:
|
ce-am spus eu si ce ai inteles...
|
Quote:
amphetamine:........no comment...........am urcat transfagarasanul cu un motor de 1.0 si niciodata nu am avut senzatia ca nu urca...... Evil Yuri: :lol: :lol: :lol: |
eu zic ca poti... nu e trafic sa zici ca nu poti sa dai un pic de viteza si la 50 la ora iti permiti sa dai a 4-a... e un pic subturata dar mere...
cel putin de la tunel pana la scarile alea :p |
bine, acu conteaza si ce masina. eu am mers asta vara cu un citroen c1 care are suspensia tare si nu puteam sa merg mai mult de a 2-a la relanti ca ma zdruncina de mi se facea rau. m-am enervat la un momentdat si am calcat-o ca trecuse o ora de cand mergeam in stilul ala, si am crezut ca imi fac masina praf. De aceea raman la concluzia ca loganul e perfect pentru drumurile noastre: suspensie moale, garda la sol mai ridicata, motor cu destula putere pentru drumurile noastre, spatiu si pentru porcul de la tara, etc.
|
hm pt un 1.4 amarat 35km/h in treapta 2 nu e tocmai subturat... de fapt la masina asta orice turatie peste 3000 devine enervant de zgomotoasa datorita izolatiei "perfecte" a masinii:)) cand la audi si la opel abia auzi 3000ture la dacia ti-e frica s-o accelerezi sa nu vezi pistoane zburand prin capota:)) ma rog...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8-| in primu rand nu-mi zici mie frate ca nu-s fratito, din fericire nu impartim aceeasi mama care ea e de altfel ''praf'' nu eu ca nu ma cunosti si nu faci afirmatii aiurea despre mine...
am terminat cu topicu asta laudati-va jafu intre voi ca numa voua va place 8-| cand oti trece pe masini adevarate atunci poate o sa realizati 8-| bafta |
Vad ca mai ai un Opel Astra Classic 2005 1.4 16V Twinport. Tu cu ala reusesti sa urci transfagarasanul ??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Nu vezi in plm ca e Tuin-port ? Adica e un fel de ViTec dala japonez, dar mult mai jmenar. Plus ca e V16, adica are 16 V-uri. Iar Astra e mult mai usoara ca Loganu. Deci masina e rupere cum fuge. Si orice opal va fuge intotdeauna mai tare ca dacia, chiar daca e vorba de stiftu ala de motor 1.7dti, fie ca e vorba de V8-urile alea gigantice de 1.6. Nu-mi spune, opalu tau face Loganu Prestige toata ziua. Am dreptate ? Normal ca am. Daca sunt anti-loganist, anti-Romania, orice e permis. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning