![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
Jantele sunt replica ... nu sunt OEM .
Masina nu este inca gata ... o sa se pupe in curand ! |
Aici ai dreptate ca la sf o sa se pupe.... Sa ai noroc de Masinuzta si motor!!
|
Quote:
|
Intr-adevar nu arata foarte bine eleronul insa presupun ca scopul este in principal functional. La viteza medie spre mare sideways va ajuta mult pentru ca va putea sa tina gazul apasat mai tare decat fara eleron. Ma refer in special la laturile sale. A se vedea "ecranele" transparente de pe masina lui Millen din 2005, era hilara dar ajuta imens.
Bafta Jumy. |
3 Attachment(s)
Capota si Bara refinisate , date in fond alb...
Plafonul din fibra a iesit super, exact ca cel original Am pregatit jantele pentru vopsit...apoi de curiozitate le-am pus pe cantar si rezultatul a fost 8 respectiv 9.5kg . :arrow: |
luni va fi gata si vopsitul bara fata capota plafon portbagaj si bara spate
|
Sssstai putin ca nu inteleg... plafonul e integral din fibra sau doar partea unde era trapa? :???::???:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Probabil te induce in eroare acea tabla de 10 cm pe mijloc ... pe care a lasat-o totusi ca o mica ramforsare deoarece se uneste cu cei 2 stalpi laterali ai masinii. Jantele vopsite....:arrow: |
6 Attachment(s)
O mica idee... nu am apucat sa fac poze si la sfarsit cand era gata in intregime , dezizolata etc.
Panoul spate + polita au fost astupate cu fibra deoarece noxele si fumul provocau dureri/usturimi/ameteli . -- Cel putin la Iasi a fost un vis urat cu noxele ! Probabil luni-marti o sa pun poze cu masina la Soare sa vedem cum arata vopseaua cea noua . (verde) Usile masinii vor fi taiate si golite pe interior , facut geam din policarbonat cu o rama finuta, metalica. Am pus o usa pe cantar si fara motoras/geam are 22kg . Noi speram sa o reducem la 10kg .(doar usa in sine) Ca tot aveam 2 scaune diferite , tatal meu cu ochii lui de vultur :oops: a observat unul asemanator cu cel de la sofer , aceeasi firma,model,etc... apoi nu stiu exact care dintre ele va fi dus la retapitat pentru a nu diferii uzura . Una peste alta... taiem din eleron :twisted: . Cand l-am vazut live pe masina imi era frica, am crezut ca e posedata :rolleyes2. Simplitatea nu are repros ! In continuare V-u tace si toarce ... I love it ! Facebook - Like |
frumoasa culoare...bafta cu masina si la mai multe cupe:-P
|
6 Attachment(s)
Pozele promise , cu masina terminata ! ;)
S-a mai scurs prin anumite locuri dar asta e ...nimeni si nimic nu este perfect ! |
In poze nu prea arata bine aceasta culoare....dar o sa vad la Iasi cum da defapt pe masina....iar in legatura cu eleronul, ai facut foarte bine ca l-ai mai micsorat...
BAFTA ! |
Foarte TARE! Bafta la proiect!
|
Ne vedem la iasi, sper:D
|
1 Attachment(s)
Astazi s-au terminat si usile + "rame" geam si decupat policarbonat dupa modelul geamului original ! :arrow:
Scuzati calitatea mega low ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning