![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
merita, ca-mi super plac, dar nu pot sa le iau pana nu termin cu masina :| |
nu am mai postat nimic de ceva timp, din mai multe motiv, dar acum ca am pris putin timp liber tin sa urez tuturor cititorilor un SUPER PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT,
"Azi dimineata, deschizand fereastra, un inger m-a intrebat ce-mi doresc eu astazi.I-am raspuns sa aiba grija de persoana care citeste acest mesaj si de familia lui.Ingerii exista,iar cand nu au aripi se numesc PRIETENI !.....PASTE FERICIT" bafta cu tuning-ul si cu proiectele ce se anunta pe viitorul apropiat p.s. chiar daca nu am mai postat, la masina tot am lucrat, poze am facut, dar o sa postez cand o sa finalizez. |
Un Paste Fericit iti urez si eu alaturi de familie si prieteni:)...Si masina sa o vedem gata cat mai repede:D
|
Si tie la fel ... si mai repede cu masina !!!
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
cava poze cu "evolutia" masinii
|
Chiar a evoluat masina fata de ultima data:D
|
dragut tare eleronul ala csl , bn ... masina cu totu :)
|
O sa iasa ceva tare va garantez!
|
asteptam cu sufletul la gura sa vedem rezultatul final :oops:
|
Quote:
|
sigur va iesi ceva frumos, spor sa ai, si finante :D
|
se anunta ceva promitator.....va fi cred cel mai frumos b5 din tara....foarte frumos......bafta cu masinutza;si finante cat mai multe.....
|
Eleronu da foarte bine. Bafta cu ea si s-o vedem gata cat mai curand.
|
1 Attachment(s)
pune si dai 2 , 3 maini de fibra pe spatele fetei de usa ,pacat de munca pe care ai avuto la ele .... ca eu ti-am urmat proiectul , si le-am facut identic , dupa ce le-am montat se aude nasol , vibreaza toata fata de usa , pt ca e din plastic subtirel.... dupa ce am dat fibra sa schimbat treaba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning