![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
Salut. De astupat 2 proiectoare la Logan ? Mersi
|
2 Attachment(s)
salut
pt mazda 6 la care ai mai lucrat poti sa faci modifici spoilerele ca in poze si daca da, la ce bani? |
7 Attachment(s)
Astazi am facut la un Golf IV clean look pe spate si faruri negre.
Mersi baieti vorbim saptamana viitoare. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Alex... multam inca o data pt aprecieri...asteptam noi provocari:D[/QUOTE]
Ohooo o sa aveti voi provocari si mai mari :evil::evil: |
[QUOTE=cata_kevi;4355928]Alex te asteptam...
De luni poti veni la garaj sa ne apucam de treaba ,pana una alta ai un PM cu preturile! nu am primit PM:sad: |
3 Attachment(s)
Inca o dovada ca baietii de la Custom Garage lucreaza ireprosabil
Bara de astra coupe...acoperit locasul de la numar plus vopsit: Attachment 2022025 Attachment 2022026 Attachment 2022027 Multzam si ne vedem cat de curand. |
4 Attachment(s)
sal, da-mi si mie un PM cu pretul pe fiecare piesa in parte
bad boy - ??? spoiler fata - ??? praguri -??? bara spate- ??? portbagaj clean -??? usi clean -??? toate exact ca in poze momentan vreau bad boy-u din poze ,portbagaj clean si eliminat bandouri de pe usi, astept mesajul tau cat mai urgent |
Quote:
|
nu ma supar, eu iau de la fiecare ce mi se pare mai bun , eu am intrebat de preturi sa imi fac o idee ca sa stiu ce fac in continuare, bafta
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
HMV...las-o dreaq ...esti copyright de-a binelea !
iti dedic o piesa https://www.youtube.com/watch?v=hqsg-dH7RVI Scz de off dar asta e nesimtire.. :) |
Quote:
eu nu inteleg de ce va ofticati atata... daca nu vrei sa se inspire lumea de la tine tine-o in garaj sub o prelata sa nu o vada nimeni... toata lumea se inspira de undeva, ia o idee si o modifica... omu vrea sa stie cat il costa si daca ii convine poate o sa isi puna si amprenta lui... |
Quote:
Quote:
|
HMV - o copie, nu are niciodata valoare! ;) ... gandeste sa faci ceva sa fii unicat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning