![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
2 .Ce treaba a avut politia data trecuta ? Iti zic eu niciuna . 3. Crezi ca daca trimiti la PROTV e mai special cu ceva ? Problema deja a fost luata in vizor , aseara daca era cineva interesat se uita la TVR 1 , pentru ca pe tema carburantilor s`a discutat .Nu am gasit emisiunea de aseara . Imediat ce o gasesc o sa postez aici . Emil Boc a dispus verificari privind pretul benzinei Sursa: TVR - Bani | 10 Ianuarie 2011 Emil Boc a dispus verificari privind pretul benzinei Premierul Emil Boc a cerut Consilliului Concurenţei şi ANAF să verifice dacă există profituri nejustificate din partea comercianţilor de benzină care au scumpit excesiv combustibilul. Īn exclusivitate la TVR, premierul a afirmat luni seara īn emisiunea Prim Plan că-i va trage la răspundere, indirect, pe cei care au majorat tarifele nejustificat. |
eu zic ca a cam avut ca a cam speriat cativa dintre noi sa fim seriosi eu am ramas printre ultimi si ma fortau sa bag mai repede dar nu i-am bagat in seama...am propus si majoritatea au zis ca nu au nimic impotriva pentru platou...si da eu unu am vazut emisiunea si pe realiatea a fost ceva si mai multe despre ceea ce se intampla...pentru ca vrea sa se vada si la targu jiu de aia ;) ca ceea ce sa dat despre noi a fost cam asa parca era alimentarea de zi cu zi...
http://www.realitatea.net/emisiuni/r...epriveste.html si linku pentru realiatea;) |
dupa 40 de min astepta sa numere banii,ma scos din peco afara,si le-am zis ,daca nu termina in 10 min chme televiuziunea ca nustiu sa numere banii,si cand auzira ii numarara pe toti banii.. in maxim 2 min.....
|
mah nu au ce sa-ti fac vorbi cu aia de la team guard si imi zise unu ca nu avea ce sa-ti faca...las ca vineri le arata eu ce monede le dau
|
ai facut rost de monede sergiule?
|
nu da astept raspuns..daca nu ma duc eu la banca maine sau poimaine
|
incet-incet incepem sa fim luati in sema;)
|
ba puneti vere la 19 protestu sa vin si eu dupa servici..........
|
nu am vere cum pentru ca s-a stabilit pentru toata tara nu am stabilit eu ca mi-a venit asa mie;)
|
haideti baieti numai vrea nimeni bani marunti si nu se mai anunta nimeni pentru vineri...eu facui rost de 5 kg de monede adica 30 de lei voi nimic nimic?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pun si eu asa o poza doua sa va arat cat o sa aibe aia de numarat:))))...nu merge la fier vechi ca nu iese nimic:))...cum arata cand ii luai in fisete si desfacuti;))...e grele:))
|
Quote:
|
si dupa trebuie sa dai de baut ca la-i luat nu?poi trebuie bah nik sai tinem cat mai mult daca nu eu atunci cine?:)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning