![]() |
Re: Boicot Benzinărie -> 14 ianuarie - ora 17.00
data viitoare nu te mai primesc eu
|
Quote:
Nu fii suparat NAS-ucule ca vine fratili tau sa halimenteze cu ... cafea! :twisted: |
in sfarsit am cu cn sa rad:D:lol:
|
Awmeule doar mergem impreuna :D
|
:D :D Daca e Prezent MonoSpranceana .... Nu il Pot lasa la Greu!:rolleyes2:lol: Aduc levieru?o bucata de patrat? prietenu mic si negru? =))))
|
la ce peco se merge ?
|
Quote:
O intrebare... Din cei care vin in seara asta la "boicot" se pricepe careva la setarea unui player Alpine 9815? L-am luat de cateva zile si imi prind urechile rau de tot... Daca a mai butonat cineva un player asemanator si poate sa ma ajute si pe mine i-as fi foarte recunoscator! Toate cele bune! |
tocmai am vorbit cu baiatu din Bucuresti. am rezolvat :D 50 de stickere8)
o sa vin un pic mai devreme si o sa le impart. Bursucu ala mic, gri PH-62-DUM ;) sau 0735 932 470- Catalin, in caz de ceva |
Prezent cu vreo 100 lei sub forma de maruntis ... 1 ban, 10 bani, etc.
|
prezent si eu daca ma intorc pina atunci de la bucuresti.....ma duc in vizita la fratilii LAFU...........
|
la ce ora e ca vin si eu
|
Quote:
|
Quote:
BTW, cat costa 1 bucata? |
"Bunurile trebuie să aibă acelaşi preţ în orice stat UE. Preţul nu are legătură cu puterea de cumpărare."
Bogdan Chiriţoiu preşedintele Consiliului Concurenţei |
Hai ca a iesit un rahat...
Am reusit sa blocam pompele de la benzinaria Petrom de la km6 in jur de o ora si nici macar toate pompele. Erau pompe unde lumea alimenta fara probleme. Multi care s-au dat viteji si au venit, au tinut masinile in parcarea benzinariei si a trebuit sa le zicem de la obraz la ce pompe sa mearga si se asezau cu frica asa de parca ar fi facut ceva ilegal. Oricum, in ora in care am blocat noi benzinaria nu e flux mare de clienti. Ar trebui facut in weekend in jur de ora 11 sau 12. Atunci cand lumea pleaca la munte... Atunci ar fi ceva pierderi pentru Petrom, insa la cati suntem prezenti la treaba asta n-o sa reusim niciodata nimic si nu trebuie facuta doar o data pe saptamana ci mai des, si cand e timp, sa ne mutam de la o benzinarie la alta in aceiasi zi. Scena cea mai tare pe care o putem face este sa nu mai alimentam absolut deloc de la benzinariile Petrom si OMV. Nu ca nu mai alimentam in zilele de dracu si lacu... Nu frate! DELOC! Punct! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning