![]() |
Re: Boicot Benzinărie
deci zilele trecute cum sa scumpit barilu de petrol benzina sa scumpit la 2 zile...azi sa ieftinit barilu in urma cutremurului din japonia...o sa urmeze 3 ieftiniri pana luni nu ?
|
poate in alte tari...in Romanica noastra in nici un caz:))...poate o sa se scumpeasca iar...la noi chiar daca scade sau creste pretul barilului carburantu tot se scumpeste:)))...k asa e la noi...japca pe fatza
sa fie si la noi cutremur...sa cada parlamentu cand toti sunt intr-o sedinta sau voteaza legi ceva:))... |
eu zic sa le trimitem spam pe adresele de e-mail , si sa ii abonam la site-uri xxx
|
or cear fi romanul e fudul si greu il scoti in strada
asa ca scumpiti si iar scumpitiiiiiiiiiiiii deoarece 5 latra si 1000 stau la caldurica:peace::peace::peace: |
da...asta e..ramanem in case...ce s-o intampla mai departe om trai si om vedea...
|
Quote:
|
Felicitari colegului Silviu ! Am citit asta seara in ziar si merita si atentia voastra:
Quote:
sursa Nu are legatura directa cu topicul nostru, dar tot un fel de boicot ar fi. |
Quote:
da faza cea mai tare n`a fost ca a platit 233 de lei in monezi de 1 ban. Faza a fost alta, omu a dat doar o galeata lu aia de la caserie (in galeata erau 10 lei) .... si femeia a luat galeata, i`a dat chitanta de 233 de lei si i`a zis sa plece ca sa nu aibe probleme, deci nf`urile alea de la caserie si`au luat`o`n guritza asa....... :X ......bravo silviu! |
ca sa deviez putin subiectul
dupa cum declara sefa de la financiar Uzun va depune plangere penala inpotriva mea pentru ca nu am achitat toata suma.Astept sa ma caute politia acasa sa ma aresteze,dar oare noi cand cumparam o piine vanzatoarea nu numara bani pe care ii dam sau ne da piinea pe ochi frumosi cum a facut fatuca de la financiar:?: |
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning