![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Superb model, superba realizare.
Definitia scurta Otto: modele exclusiviste. Este o chestiune de timp pana cand Radu (bmw545) vede modelul si trece la 1:18. :)) |
Radu l-a vazut, Radu are E39-le normal la 1:24, Radu nu trece la 1:18 :-P
|
tztztz, off... am incercat. :)
|
Radu, de ce zici ca sunt gresite stopurile ? Mie imi par ok, pentru ca vorbim de modelul cu facelift.
Macheta arata bine in mare, dar pare unpic inalta + mici probleme de finisaje. Abia astept sa imi ajunga si mei ca sa o studiez in detaliu :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Exact. Nu se vad becurile din interiorul stopurilor (doar cel de la semnalizari se distinge) la 1:1, iar la pozitii nu exista becuri/leduri vizibile ci niste linii luminoase (ca si pe E90).
|
Eu n-am mers atat de departe cu comparatia. Adica n-am luat in calcul si acele puncte de sunt pe post de becuri sau ce or fi.
Credeam ca te referi la forma sau model, si de asta am intrebat. |
De asta am si zis ca sunt carcotas sa le reprosez greselile de genul asta. Per ansamblu macheta merita luata, evident.
|
8 Attachment(s)
Macheta merita luata, e realizata f frumos, dar intr-adevar daca suntem carcotasi avem ce sa gasim. Tevile de esapament mi-au sarit in ochi si mie din prima secunda.
I-am mai facut niste poze 8) |
m3 are stopurile vopsite?
|
nu. sunt originale
|
12 Attachment(s)
Dupa o pauza, incerc sa mai pun si niste prezentari. Din ~120 machete incep cu:
BMW M3 E30 Cabrio - Otto Models Macheta este f bine realizata, dar masina in sine nu e prea frumoasa si pt asta cred ca o sa o vand la un moment dat. |
Frumoase BMW-urile. Pastreaza-l. Nu strica in colectie, chiar daca este sealed.
|
Macheta si poze de 10...:shock:
|
12 Attachment(s)
M3 il pastrez deocamdata. Nu faptul ca e sealed e problema, ci el ca model auto..dar cred ca da bine langa cel negru 8)
Lamborghini Diablo 6.0 - Autoart |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning