![]() |
Re: Car SPEC.
eyekyu e scump acolo sa faci un full respray ?
sau preferi sa o lasi culoarea/culorile astea ? |
Las culorile astea pt ca atrage priviri (mai ales priviri de persoane de sex feminin) si imi face bine la Mojo.
|
Quote:
eu chiar sunt fericit ca la masina de zi cu zi am un turbo mic... ca macar nu-mi aprind cauciucurile imediat... din contra, pana in a treia (inclusiv) scartai cauciucurile de pe la vreo 3500 de turatii pana la linia rosie (6500), dupa ce se presurizeaza la maxim ;) pe cauciucuri de iarna, nici nu pot sa o calc pana in a treia... iti zic eu, turbo mare nu e deloc o problema... doar ca nu e presurizat la maxim, nu inseamna ca nu baga putere pana atunci.. si cand chiar ajungi la full boost, atunci o sa recuperezi si o sa zbori pe langa celalt, daca a reusit sa se tina pana atunci... Eclipse-urile au foarte mult potential in motor, si sunt foarte rapide de pe loc si cu turbine uriase... |
Quote:
|
Eu mi-am vandut Nissan-ul mai am doar Polo. Dar in curand...:D
|
2 Attachment(s)
Niste poze de la AZDSM Run, luna decembrie. Aici se vede mai bine masina si paint job-ul.
|
Fast and furios always rocks :dance:
|
Quote:
|
EyeKyu (alex) pe unde-mi umbli tu mai gura mare ! vezi ca-s back in phoenix si poate ne intalnim sa pove una alta ! stii tu parca ti-am ramas dator cu niste treburi !
|
Pacat ca nu avem si noi eclipse aici....putine mitsi-uri care imi plac si eclipse este printre
|
Quote:
Si eu sunt fan eclipse ;) |
Eu mi-am vandut Audi A3 1.9 TDI 110CP si am cumparat masina lui Tei.... navara:D.... Bafta
|
bine Junior. :) .. macar a ramas in familie :lol:
|
Quote:
more than you can afford pal... DSM! :dance: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning