Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

Metal Heart 14-08-07 18:31

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

2 Attachment(s)
desi inclin sa cred ca locul lor nu se afla pe acest thread, va mai impartasesc cate ceva facut de subsemnatul cu mult timp in urma.

bmw-ul E36 e colorat la repezeala, il am acasa vectorizat (e facut in CorelDRAW pe vremea cand lucram cu asa ceva) dar din pacate nu am mai avut timp sa il si termin...

LKS 16-08-07 13:17

Quote:

Originally Posted by Metal Heart (Post 1046638)
desi inclin sa cred ca locul lor nu se afla pe acest thread, va mai impartasesc cate ceva facut de subsemnatul cu mult timp in urma.

bmw-ul E36 e colorat la repezeala, il am acasa vectorizat (e facut in CorelDRAW pe vremea cand lucram cu asa ceva) dar din pacate nu am mai avut timp sa il si termin...

f misto ...putini sunt pe la noi care mai fac cate ceva si cu corel`ul (masini ma refer)

daca ai nevoie de tutoriale ..spune :D

floryn_fresh 16-08-07 19:33

Prea tare tot ce am vazut pana acuma ! Bravo baieti! si fete (daca sunt)! Mishto desenele ... daca stau 3 zile si ma chinui tot nu-mi iese roata cum trebuie =)) incercam si io mai demult niste panarame de masini da nu-mi ieseau de-al dreq :)) nu am mana... imaginatie... asta e :D BRAVO!

gdsfd 05-09-07 05:51

1 Attachment(s)
ok .. si paici sumt nou .. dup ce am vazut si ce am citit pe la sectiunea asta chiar as vrea sami comentati si mie asta .. e una mai slaba .. aveam un 350z 3d da nul gasesc .. ma rog asta are o mica oriblema de perspectiva ... si bate putin spre funnycar

Ace Axel 05-09-07 08:53

foarte mica si neclara imaginea ... si incearca sa nu mai pozezi din unghi ... masina cum ai zis si tu , are probleme de perspectiva ...

cozo_nigga 20-09-07 15:52

1 Attachment(s)
pareri....

mba 20-09-07 17:33

mah ma faci sa ma oftic.... e dacie nuh???
arata bine da pe c foaie e facut....si cred k e prea inchis albastru adik prea putine zone luminoase.....bv

cozo_nigga 20-09-07 22:11

:D inca la faza de lumini nu stiu pt ca asta cred k e prima masina care o fac color k restul le fac doar schitze.... :D
foaia pe care am facut-o e un tip de bloc cu foi granulate .... e mai mult pt pictat k nu incretzeste foaia daca se uda...

Ace Axel 20-09-07 23:38

destul de dragutz ... blowerul ala e km exagerat ... iar janta spate zici k e triunghiulara...

drifty_msr 23-09-07 11:40

1 Attachment(s)
Acum si eu... am urmat tutorialurile voastre si un tutorial in premiera a lu ace axel si am reusit sa fac prima mea masina ... este un Camaro SS din `69 (masina mea preferata) sper sa va placa
P.S. Scrisul Lord Of The Bling este inspirat din COX... :rolleyes2

Ace Axel 23-09-07 16:13

narata deloc rau ... era bine dak puneai o imagine mai buna ...

drifty_msr 24-09-07 12:30

2 Attachment(s)
inca doua poze.. una nu e gata inca :P:rolleyes2

RaptorGTS 24-09-07 20:16

1 Attachment(s)
Sa ma scuze drifty_msr ca intrerup, apropo: frumos Camarou', dar desenul lui cozo_nigga mi-a amintit de unul propriu :-), asa ca pun si eu o Dacie:

RaptorGTS 24-09-07 20:25

N-am mai putut sa dau edit asa ca: desenul e dupa un model mai vechi de Dacie...Initial era pentru cineva de pe threadul "Masinile voastre desenate de noi".

mba 24-09-07 20:26

hmm dacie??? c model k nu seamana cu niciuna ...poate vw jetta

All times are GMT +2. The time now is 16:20.

- Copyright 2026 4Tuning