![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
2 Attachment(s)
desi inclin sa cred ca locul lor nu se afla pe acest thread, va mai impartasesc cate ceva facut de subsemnatul cu mult timp in urma.
bmw-ul E36 e colorat la repezeala, il am acasa vectorizat (e facut in CorelDRAW pe vremea cand lucram cu asa ceva) dar din pacate nu am mai avut timp sa il si termin... |
Quote:
daca ai nevoie de tutoriale ..spune :D |
Prea tare tot ce am vazut pana acuma ! Bravo baieti! si fete (daca sunt)! Mishto desenele ... daca stau 3 zile si ma chinui tot nu-mi iese roata cum trebuie =)) incercam si io mai demult niste panarame de masini da nu-mi ieseau de-al dreq :)) nu am mana... imaginatie... asta e :D BRAVO!
|
1 Attachment(s)
ok .. si paici sumt nou .. dup ce am vazut si ce am citit pe la sectiunea asta chiar as vrea sami comentati si mie asta .. e una mai slaba .. aveam un 350z 3d da nul gasesc .. ma rog asta are o mica oriblema de perspectiva ... si bate putin spre funnycar
|
foarte mica si neclara imaginea ... si incearca sa nu mai pozezi din unghi ... masina cum ai zis si tu , are probleme de perspectiva ...
|
1 Attachment(s)
pareri....
|
mah ma faci sa ma oftic.... e dacie nuh???
arata bine da pe c foaie e facut....si cred k e prea inchis albastru adik prea putine zone luminoase.....bv |
:D inca la faza de lumini nu stiu pt ca asta cred k e prima masina care o fac color k restul le fac doar schitze.... :D
foaia pe care am facut-o e un tip de bloc cu foi granulate .... e mai mult pt pictat k nu incretzeste foaia daca se uda... |
destul de dragutz ... blowerul ala e km exagerat ... iar janta spate zici k e triunghiulara...
|
1 Attachment(s)
Acum si eu... am urmat tutorialurile voastre si un tutorial in premiera a lu ace axel si am reusit sa fac prima mea masina ... este un Camaro SS din `69 (masina mea preferata) sper sa va placa
P.S. Scrisul Lord Of The Bling este inspirat din COX... :rolleyes2 |
narata deloc rau ... era bine dak puneai o imagine mai buna ...
|
2 Attachment(s)
inca doua poze.. una nu e gata inca :P:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Sa ma scuze drifty_msr ca intrerup, apropo: frumos Camarou', dar desenul lui cozo_nigga mi-a amintit de unul propriu :-), asa ca pun si eu o Dacie:
|
N-am mai putut sa dau edit asa ca: desenul e dupa un model mai vechi de Dacie...Initial era pentru cineva de pe threadul "Masinile voastre desenate de noi".
|
hmm dacie??? c model k nu seamana cu niciuna ...poate vw jetta
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning