![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
DECI ! asculta atent aici ...dai stopurile jos...le cureti bine ...si le vopsesti cu sprei ptr stopuri ! se gaseste usor..eu am dat pe al meu 18 lei :) ! le vopsesti doar pe exterior ! nu si pe interior !e foarte simplu ! te pup ! sper sa iti iasa bine !
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
astept poze sa vad cum au iesit ;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
frumos 323-ul,arata bine:D !Mergi cu el des sau il tii la pastrare pt k arata destul de bine!?Dar vad k cu e12-ele nu stai deloc,bravo arata bine si ii faci o fata unica!Spor la treaba in continuare!Bafta si numai bine!;)
|
:arrow: frate care poate sa imi raspunda si mie pls la o intrebare am u rechin din 1980 520i si nu stiu ce ie ...eu cred ca ie e21 dar mia spus cineva ca e seria 5 si e e27 sau 28
?????? atept un raspuns pls |
In poza de la avatar vad mai degraba un e12 seria 5, e21 apartine de seria 3.
|
si mie mi se pare tot E12.
|
e12 toata ziua!O intrebare stii cumva nu a fost o vreme si prin bacau masina asta?Bafta sin umai bine
|
Baieti ce ulei de motor imi recomandati sa pun la rechinu meu(motor original din 1981,1.8 carburatie?Astept propuneri de la voi cu diferite preturi,dar cel mai bun si mai recomandat si sa nu conteze pretul!?Si inca ceva... la cutie si diferential.....ce ulei??;) Mersi mult anticipat!!!:D
|
Eu la motor ai dau Mobil 10W40la transmisie ati spun drept ca nu m-am uitat ca am pus cutia cu 5 pe el si era uscata asa ca primul pe care am pus mana de transmisie ala a fost dar daca vrei ma uit mmainne si ati spun:-)
|
Quote:
|
[QUOTE=piratu_volvo;905161]Eu la motor ai dau Mobil 10W40la transmisie ati spun drept ca nu m-am uitat ca am pus cutia cu 5 pe el si era uscata asa ca primul pe care am pus mana de transmisie ala a fost dar daca vrei ma uit mmainne si ati spun:-)[/QUOT
Pt motor mia mai recomandat cineva mobil!se pare k atunci din asta am sa ii pun,dak imi poti spune sui la cutie si diferential esti baietas!!Mersi!Bafta si numai bine baieti!;) |
:D sal caut si eu un tinichigiu din bucuresti si vopsitor ....spoilere de e12 are careva....ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning