![]() |
Re: DreamWorks
Niiiiiiiiiiiii măăăăăăăăăăăăă şi tricicleta =))) :)) aia de 50 de iepe obosite :)) vezi supapă'z ;)) !?!?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Va asteptam din nou vineri seara, sunteti oameni de nota 10. L.E:Claudia si George, va numarati printre putinii posesori de e30 in stare de functionare si vizuala exceptionala. |
Incepe sa fie cam smercherie la voi ma. Baietii cu japonezele is si ei in club? Gen...GTR si S14 :X
|
Daca voi decide sa intru si eu intr`un club ...il pot alege pe al vostru? Ma primiti ???:D
|
Quote:
on topic: misto pozele, mai ales gtr-ul :-P |
imi pare rau ca nu am ajuns aseara ... promit ca vinera viitoare voi ajunge PRIMUL chiar :D :lol: .... si cu o surpriza BUNA sper ... :D
|
Multumim pt poze!!! Au iesit super :D
|
Vad ca nu prea posteaza lumea aici...
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Sper sa fiti multumiti de activitatea noastra pana in momentul de fata.Speram la mai bine. Ce parere aveti?Sa prezint fiecare membru si masina lui ? |
Vad ca mi-ati pozat si baiatul murdar, desi l-am ferit de atentia obiectivelor :p
Glumesc. Multumesc pt poze si mi-a facut placere sa va cunosc! |
Quote:
|
Tu esti baiatul cu ursul 1.6?
|
Da...vorbesc singur :rolleyes2...
Ca sa pastram traditia masinilor rare --> https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...-sporting.html |
va salut !!!!...sper k vineri sa pot veni si eu la intalnirea voastra......asta numai dak ma primitzi bafta in continoare!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning