![]() |
Re: B 89 Wrc
IUBESTE ,IARTA , CUM EL TE-A INVATAT CREDE SI UITA TOT CE AI INDURAT.EL ITI E LUMINA CACI EL TE-A CREAT.SA NU UITAM NUMAI EL NE-A SALVAT !!!!!!HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!!!!!!Paste fericit la toata lumea!!!!
|
1 Attachment(s)
Dupa multe cautari prin zona in care stiam ca ar sta WRCu' am reusit sa gasim locul in care sta parcata bestia...
|
1 Attachment(s)
apoi am incercat cu chiu cu vai sa facem poze la motor...dar ne-am chinuit putin cu sistemul lui de alarma ca e destul de sofisticat...trebuia lucrat cu grija si fara sa zgomot
|
1 Attachment(s)
intr-un final adevarul a iesit la iveala...nici noua nu ne-a venit sa credem cand am observat marea grozavie...este absolut incredibil cat de bine este pastrat acest secret si mai ales bucurie mare ca am aflat in sfarsit si partea tehnica a acestei masini...pozele vorbesc de la sine...FARA CUVINTE
|
1 Attachment(s)
Un alt unghi ales cu mare precizie pentru a sublinia grija cu care s-a lucrat la aceasta masina...absolut socant...
|
dc a dat 1,3 jos ? ii baga set nou ? si cutia avea problema ku huruitul no ?
|
o sa ramana un mister
|
1 Attachment(s)
Se anunta ceva periculos:p
Uite si o poza, ce mandra statea cocotata acolo:) Ptr cei care n-au vazut-o pe viu, e mult mai frumoasa in realitate...:lol: |
Quote:
|
nu pot sa cred in sfarsit te-ai apucat de transplant :D
|
A montat deja motorul ala transparent ca il avea acasa.
|
foarte reusita masina Wrc-ule...felicitari...
am si eu o intrebare pt tine: nu crezi ca ar arata mai bine cu semnalizatoarele rosii si pozitii duble? |
Quote:
|
diesel....misto
|
mult mult respec frate pt munca depusa pana la urma merita efortul depus se vede..:D ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning