Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

dan_eclipse4g63t 29-09-10 13:44

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3685155)
tu esti cel mai nemultumit din cate observ eu aici!

#1 era o expozitie de TUNING, atata timp cat nu a fost vreo categorie ENGINE ( presupun, nu am fost de fata asa ca doar imi dau cu parerea) nu vad de ce ai gura mare! sau vroiai sa se faca special pentru ursul de la standul vostru???

#2 Masinile fiind pregatite pentru expo, ce interes crezi ca au sa isi strice vopseaua masinii, jantele ( ca, cauciucuri se face rost) samd, doar ca sa iti demonstreze tie ca nu poate sa bata un urs care e facut pentru 402m si pentru simplul fapt ca a iesit bine la exterior, s-a bagat si la expo?
Iti recomand o masina de expo care nu face parte din acelasi club cu mine ( nu ridic in slavi, dar e bine sa stii) , un eclipse verde de la NSL de vreo 330hp si e limitata la anumite rotatii pe minut....si o sa vezi ca se poate si asa si asa!!

#3 crezi ca culoare asta deja veche dpmdv o sa atraga priviri cu un kit de M si niste jante pe 17??? la expozitii nu ii intereseaza pe juristi ca e un kit de 87346539 de euro, ii intereseaza sa le fure privirile si sa fie ceva unic/custom sau ceva mai rar....iti arat N pisici cu roti bbs sau pe 17 si cu kit de M....si masini cu negru mat pe ele...cate vrei!!!

#4 exact ca la punctul 3

P.S o sa imi exprim parerile sincere in continuare si nu doresc sa deranjez pe cineva, fac asta pentru simplul fapt ca sunt anumite probleme care le-am intalnit si eu alaturi de colegii mei !!!!

OOO SALL DUCK:-)
INCEPE SA IMI FIE CIUDA CA NU AM PUTUT SA AJUNG LA EVENIMENT
SI CHIAR AM AVUT UN MOTIV INTEMEIAT.NU PUTEAM SA O LAS PE NEVASTA-MEA SA MEARGA SINGURA LA BOTEZ:DCU TOATE CA MA BATEA GANDUL ASTA:lol::lol::lol::lol:.SI PENTRU BAIETII CARE AU FOST NEMULTUMITI,AM O PROPOZITIE SA LE SPUN: MUNCITI MAI MULT SI LA URMATORUL EVENIMENT POATE O SA FITI RASPLATITI,IN PRIMUL RAND PENTRU PLACEREA VOASTRA SI APOI CUPELE;););).ORICE SUT IN FUND AR TREBUII SA FIE UN PAS INAINTE.BAFTA LA MODIFICARI SI BANI MULTI,CA VA TREBUIE DACA VRETI SA FITI IN TOP.;););)NUMAI BINE.

privat4u2 29-09-10 13:58

Ma bucur ca a placut clipul...
Peace Out!!!

privat4u2 29-09-10 15:29

Inca un mic clip cu masinile participante....
https://www.youtube.com/watch?v=f8mGxq2sQWU

minimal.madness 29-09-10 17:18

Trafy ce'ai ma cu baiatu :)) A facut si el din pasiune..acum daca nu a iesit perfect...nu tre sa te superi 8)

CaDDy 29-09-10 18:45

esti ZA best !! bravo ... ai facut un filmuletz super tare, nu te lua dupa gurile rele :lol::lol::lol:

tine`o tot asa si o sa ajungi sus .... cel mai sus :))

sabinhh 29-09-10 20:29

Super Greule :p . Cam putine imagini cu Meggy :(

Felicitari baieti pentru Show :)

VL 77 SYD 29-09-10 21:04

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3688333)
Poze,filmulete ... canci bocanci!?!?
Nu mai pune nimeni nimic?!
Hai SYD ca stiu ca ai o gramada:D si restu`la fel... :)

VREM POZE!!!!
Multumim!

Restu e CanCan!
:paper:

offtopic

Mult calculator, nopti nedormite, mancare gen fast-food(nu ma pot abtine), sport pauza si tot asa... Toate astea alaltaieri mi-au pus capac... M-am trezit din senin cu o durere insuportabila in piept... am inceput sa respir cu portia... :shock: dupa care nu ma puteam aduna de pe jos... Jur, am crezut ca-mi inchei socotelile... :sad: Uite asa am ajuns la urgente si sunt vai steaua mea... Sa nu va suparati ca o sa fac un repaus la calculator... O sa dau pozele cuiva sa le posteze daca e. Trebuie sa-mi revin, nu as vrea sa mi se faca si mie filmulet cu trei litere... Pe curand.:hug:

minimal.madness 29-09-10 21:15

O da.Pai in cazu asta,iti doresc insanatosire grabnica.:rolleyes2

trafy-vr6 29-09-10 21:17

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3691916)
offtopic

Mult calculator, nopti nedormite, mancare gen fast-food(nu ma pot abtine), sport pauza si tot asa... Toate astea alaltaieri mi-au pus capac... M-am trezit din senin cu o durere insuportabila in piept... am inceput sa respir cu portia... :shock: dupa care nu ma puteam aduna de pe jos... Jur, am crezut ca-mi inchei socotelile... :sad: Uite asa am ajuns la urgente si sunt vai steaua mea... Sa nu va suparati ca o sa fac un repaus la calculator... O sa dau pozele cuiva sa le posteze daca e. Trebuie sa-mi revin, nu as vrea sa mi se faca si mie filmulet cu trei litere... Pe curand.:hug:

insanatosire grabnica !!!!!!

daffy duck™ 29-09-10 21:38

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 3690807)
OOO SALL DUCK:-)
INCEPE SA IMI FIE CIUDA CA NU AM PUTUT SA AJUNG LA EVENIMENT
SI CHIAR AM AVUT UN MOTIV INTEMEIAT.NU PUTEAM SA O LAS PE NEVASTA-MEA SA MEARGA SINGURA LA BOTEZ:DCU TOATE CA MA BATEA GANDUL ASTA:lol::lol::lol::lol:.SI PENTRU BAIETII CARE AU FOST NEMULTUMITI,AM O PROPOZITIE SA LE SPUN: MUNCITI MAI MULT SI LA URMATORUL EVENIMENT POATE O SA FITI RASPLATITI,IN PRIMUL RAND PENTRU PLACEREA VOASTRA SI APOI CUPELE;););).ORICE SUT IN FUND AR TREBUII SA FIE UN PAS INAINTE.BAFTA LA MODIFICARI SI BANI MULTI,CA VA TREBUIE DACA VRETI SA FITI IN TOP.;););)NUMAI BINE.

cuvinte mari si grele au fost spuse in postul tau!
(mai putin alea cu nevasta si botezul :lol: )

dan_eclipse4g63t 29-09-10 22:28

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3692008)
cuvinte mari si grele au fost spuse in postul tau!
(mai putin alea cu nevasta si botezul :lol: )

:-)Chiar nu am avut ce sa fac,macar daca era duminica,veneam de vineri si apoi o taiam duminica la petrecere:lol:.asa....DATA VIITOARE:D
bafta;)

privat4u2 30-09-10 06:11

Ms Sabin.De asemenea felicitari si tie pt masinutza si pt premiu....multa bafta in viitor.

VALI SHOBO 04-10-10 22:02

SALUTARE BAIETI, SINCER LA MAI MULTE EVENIMENTE DE GENUL ...E BN PT INCEPUT ,STITI CUM E "DIN GRESELI INVATA OMUL"...BAFTA ALL...:D:D:D

couzin 06-10-10 17:14

Felicitari pt eveniment,si la mai mare :!::!::!:

Provenzano 10-10-10 02:13

Felicitari organizatorilor.Restul e Can Can vorba unui preten:))

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning