Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

ven`u 05-09-07 16:29

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

1 Attachment(s)
atunci dute la bucuresti si gasesti scumpe si bune ! :D

sonykel 05-09-07 19:28

Baietii iar am nevoie de ajutor... Unde cumpar&montez o alarma buna? Si sa faca si treaba buna?Vreau sa montez alarma pe o masina noua in garantie... deci nu pot so montez cu orice nea caisa, tre sa stie ce face si sa lucreze curat...

leonard 05-09-07 19:40

pe tepes voda....la reprez pioneer..am avzut ca monteaza alarme. service-ul e destul de profesional....shi baietzii creca shtiu ce fac.....dealtfel am vazut numai mashini de-al de a4 seria 7 a8 passat.

sonykel 05-09-07 19:51

bun... altcineva alte serviceuri mai stie?

LKS 05-09-07 20:14

vis-a-vis de bazar ..undeva pe langa LUK OIL-ul ala ..e un service care se ocupa numai cu electrica auto..incearca si acolo

sonykel 05-09-07 20:28

da stiu unde zici LKS-ule am fost pe la ei cu masina veche mai de mult si nu prea mau multumit...

quick_5hifter 06-09-07 00:54

Vezi la Raval Car, eu mi-am montat 2 alarme si o inchidere acolo....lucreaza foarte bine.

sonykel 06-09-07 01:33

chiar la ei pe site ma uitam si preturile sunt cam piperate... ai idee daca cumpar alarma de la ei manopera e gratis?

quick_5hifter 06-09-07 02:20

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1084186)
chiar la ei pe site ma uitam si preturile sunt cam piperate... ai idee daca cumpar alarma de la ei manopera e gratis?

La unele alarme e gratis, la altele nu...depinde de model. Oricum au alarme incepand de la 250 ron (alarme bune, nu Scorpion din Metro etc.).
Iti recomand Astra A10, costa 3 milioane si e bine facuta, n-am probleme cu ea.
PS: vezi ca se poate negocia manopera.

mark_uss 06-09-07 02:40

salut ..

...cumpar teava de inox..5 metri si in bucatzi sa fie nu ma supar...diametru de 60 mm si grosime 3 mm maxim..astept idei sau pe unde naiba gasesc..multzam fain

LKS 06-09-07 09:09

Re: salut ..

Quote:

Originally Posted by mark_uss (Post 1084248)
...cumpar teava de inox..5 metri si in bucatzi sa fie nu ma supar...diametru de 60 mm si grosime 3 mm maxim..astept idei sau pe unde naiba gasesc..multzam fain

pe varianta in constanta ... cum vi dinspre cet ..pe varianta ...treci podul ..si undeva inainte de histria (care e pe stanga) ..o sa vezi pe partea dreapta ITALINOX ..au acolo cam tot ce tine de inox ..tzevi si alte chestii ..

du`te acolo ..s`ar putea sa merite drumu :D

sonykel 06-09-07 10:38

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1084236)
La unele alarme e gratis, la altele nu...depinde de model. Oricum au alarme incepand de la 250 ron (alarme bune, nu Scorpion din Metro etc.).
Iti recomand Astra A10, costa 3 milioane si e bine facuta, n-am probleme cu ea.
PS: vezi ca se poate negocia manopera.

ms cred ca-mi pun si senzorii de parcare de la ei si poate imi fac un discount destul de bun...

ven`u 06-09-07 12:50

sonykel dar daca e masina in garantie nu trebuie sa dea fetele de usi jos?din cate stiu eu ?!

GABBY_ 06-09-07 14:46

n-are nimic stai linistit.la passat nou nout i s-au dat fetele de usi jos ptr folie si nu si-a pierdut garantia

sonykel 06-09-07 15:36

:)) ce legatura are fata de usa problema e la fire, ce fire taie si de unde se leaga...

All times are GMT +2. The time now is 07:03.

- Copyright 2026 4Tuning