Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 04-07-11 19:58

Re: E36 - Refreshed

3 Attachment(s)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))

BMnWA 04-07-11 20:06

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4443149)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))

mai inventeaza si tu ceva pozitii ca de cand pui poze cu ea jur ca parca sunt tot pozele alea facute in photoshop , aceeasi masina alte locatii :)) fa de sus de jos de la distanta fa cumva dar scoate-le din tiparul asta :idea:

Nosfer 04-07-11 20:13

ma fac si fotograf curand :)) Astea le-am facut cu iPhone-ul rapid ca eram happy ca vad si eu masina curata dupa mult timp :rolleyes2

..TheOne.. 04-07-11 22:02

felicitari pentru masina..e chiar intr-un stadiu foarte bun...
dar cred ca si eu pot sa te intreb in legatura cu spartul bancii:)))

nu stiam la cine a ajuns jentiile de pe masina ta acuma am aflat:))
multa bafta si fara incidente..
te salut

BMnWA 05-07-11 01:09

atunci aparatul e de vina :))

Nosfer 05-07-11 15:15

9 Attachment(s)
Gata, azi am zis sa ma revansez :)) aparat bun, unghiuri mai bune deci... poze noi, multe!!!

Nosfer 05-07-11 15:17

9 Attachment(s)
Si... inca o serie :))

motzu 05-07-11 15:26

vezi putin te cearta prietenu de la alba si pok raspunzi cu poze:))))))
FOARTE FOARTE TARE!!!!!!!!!!!!!

ms99ass 05-07-11 16:16

printre putinele sedan-uri care chiar atrag priviri! daca imi permiti, te sfatuiesc sa ii pui alt eleron pe portbagaj, daca nu un ltw, atunci macar un zender:D mult succes in continuare cu masina!

plictisit 05-07-11 16:23

ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu
- faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ?
- o grila de facelift cu nari negre
astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;)

Nosfer 05-07-11 16:29

@ motzu - pai trebuia sa-i fac si eu niste poze mai ok :)) ca am cam dezamagit in ultimele 2 pagini.

@ ms99ass - thanks! e in plan LTW-ul, sa strang banii pentru el. N-o sa pun nimic altceva in afara de ltw.

@ plictisit - cu farurile nu am probleme si imi plac, insa semnalizarile o sa le schimb cu unele fumurii curand. Semnalele se si aburesc aiurea si ma enerveaza. Ma tenteaza din ce in ce mai mult sa-i fac un engine swap de la 1.6 la 1.8is, poate luna viitoare, si atunci s-ar putea sa schimb si evacuarea. In orice caz, asta are un sunet foarte gros :))

SB09HMM 05-07-11 18:15

mai fa niste poze si din alt unghi langa alta pisica, !!! langa un coupe de exemplu !!!

Nosfer 05-07-11 18:19

daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.

SB09HMM 05-07-11 18:37

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4445342)
daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.

puneo bine in masina, ca zilele astea dp ceo spal te contactez;) mai intai sa scot si eu proiectoru ala , sa scot apa si pestii din el, sa il fac sa mearga.

BMnWA 05-07-11 19:27

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4445107)
ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu
- faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ?
- o grila de facelift cu nari negre
astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;)

copy paste , sustin ideile astea,exact asta am facut eu la cabrio,farurile i le-am pus eu altele,grila am schimbat-o cu facelift + narile negre iar evacuarea remus pe 2 iesiri.

misto masina,hai ca a iesit bine ultima sesiune :) ia faceti voi sibienii niste poze cu pisicile ca deja sunt 2 pisici de top acolo cel putin :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning