![]() |
Re: E36 - Refreshed
3 Attachment(s)
Si niste poze de azi... Sapt viitoare revopsesc capota, oglinzile si aripa stanga spate. Am revopsit cam tot la ea anul asta, mai putin usile :))
|
Quote:
|
ma fac si fotograf curand :)) Astea le-am facut cu iPhone-ul rapid ca eram happy ca vad si eu masina curata dupa mult timp :rolleyes2
|
felicitari pentru masina..e chiar intr-un stadiu foarte bun...
dar cred ca si eu pot sa te intreb in legatura cu spartul bancii:))) nu stiam la cine a ajuns jentiile de pe masina ta acuma am aflat:)) multa bafta si fara incidente.. te salut |
atunci aparatul e de vina :))
|
9 Attachment(s)
Gata, azi am zis sa ma revansez :)) aparat bun, unghiuri mai bune deci... poze noi, multe!!!
|
9 Attachment(s)
Si... inca o serie :))
|
vezi putin te cearta prietenu de la alba si pok raspunzi cu poze:))))))
FOARTE FOARTE TARE!!!!!!!!!!!!! |
printre putinele sedan-uri care chiar atrag priviri! daca imi permiti, te sfatuiesc sa ii pui alt eleron pe portbagaj, daca nu un ltw, atunci macar un zender:D mult succes in continuare cu masina!
|
ce as mai schimba eu la masina:
- o evacuare cu 2 iesiri, sport sau oem in functie de ce vrei tu - faruri oem, alea se vad ca sunt aftermarket, nu ai nici o problema cu ele sa se abureasca sau ceva ? - o grila de facelift cu nari negre astea asa ca .. chestii mai minore pana la ltw / vadere, care chiar daca ai bani, tre sa si gasesti inainte :lol: in rest imi place masina ;) |
@ motzu - pai trebuia sa-i fac si eu niste poze mai ok :)) ca am cam dezamagit in ultimele 2 pagini.
@ ms99ass - thanks! e in plan LTW-ul, sa strang banii pentru el. N-o sa pun nimic altceva in afara de ltw. @ plictisit - cu farurile nu am probleme si imi plac, insa semnalizarile o sa le schimb cu unele fumurii curand. Semnalele se si aburesc aiurea si ma enerveaza. Ma tenteaza din ce in ce mai mult sa-i fac un engine swap de la 1.6 la 1.8is, poate luna viitoare, si atunci s-ar putea sa schimb si evacuarea. In orice caz, asta are un sunet foarte gros :)) |
mai fa niste poze si din alt unghi langa alta pisica, !!! langa un coupe de exemplu !!!
|
daca-ti merge si telefonul :)) eu cu camera la mine pregatit de "scandal" si tu nimic.
|
Quote:
|
Quote:
copy paste , sustin ideile astea,exact asta am facut eu la cabrio,farurile i le-am pus eu altele,grila am schimbat-o cu facelift + narile negre iar evacuarea remus pe 2 iesiri. misto masina,hai ca a iesit bine ultima sesiune :) ia faceti voi sibienii niste poze cu pisicile ca deja sunt 2 pisici de top acolo cel putin :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning