![]() |
Re: Poze cu masini din Brasov
1 Attachment(s)
Zilele trecute prin Brasov...
|
:shock: super tare!!!cum o fi cu una deaia prin oras?oare se mai risca vreunu sa-ti taie calea?
|
wow...ba tu esti nebun, unde naiba mergeau cu alea??
|
Quote:
|
=))) la alea nu mai trebuie sa schimbi cauciucurile de iarna/vara
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca o bijuterie:D..joi la parcul central
|
10 Attachment(s)
Haideti sa vad arat eu colectia mea de poze cu masini. Pozele sunt facute cam din 2006 incoace. Incep cu 350Z lui Ono in cele 3 stage-uri(primul stage cand era negru nu-l am), Porsche Boxster(tot a lui Ono), Mercedes Mclaren SLR(era la Aro), Mercedes Mclaren replica (cred ca e a lui Maftei, de la Maff Tuning din Bucuresti, a castigat cel mai bun interior cu ea la niste competitii, de fapt e un Mercedes SL55), Ford GT40, Aston Martin DB9. Asta e numai prima parte. Toate pozele sunt facute in Brasov. Daca vreti la o masina poze mai multe sau mai detaliate, spune-ti ca am destule. Astept comentarii.
|
10 Attachment(s)
Partea a doua: Jaguar XK, 2 bucati Rolls-Royce Phantom, Maybach 62S(cred), 2 bucati Audi A8L W12(uitati-va la pretul de catalog:D), Ford Mustang GT, BMW E92 M3, Audi Q7 Je Design, Nissan Sylvia S14(Ono).:D
|
10 Attachment(s)
Partea a treia: Mercedez SL63 Amg, Ferrari F430 si 360 Modena, Hummer H2 by Geiger(mi se pare), ceva Porsche-uri, Bentley Continental GT si Flying Spur. Enjoy;)
|
3 Attachment(s)
White 300c ...
|
Quote:
dezamagire mare :lol: |
Problema e ca nu prea e alba masina aia :lol:
|