![]() |
Re: TXA
nici chiar tot timpu ca pe la 70-80 mori.. :D:D:D
|
ba esti compot??????
|
Quote:
|
Quote:
Bafta Marius ! |
16 Attachment(s)
mi-am schimbat stopurile sa va pun niste poze.........mi-am schimbat si discurile frana..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
mistho stopurile sa le stapanesti sanatos................
|
merci mult frate..............
|
misto discurile si chiar folositoare in cazul tau :D
PS:nu te supara pe mine dar parca ii sta mai bine masinii cu stopurile vechi.Este doar parerea mea!...multa bafta in continuare! |
super tare masina ! sa o stapanesti sanatos ! bafta in continuare !
|
daca te rog poti sa-mi zici pretul instalatiei de NX sau e secret? mersi si respect pt motor si sistem de nitro...
|
va multumesc tot sistemul+unichip+manopera=2500 euroi.
|
Quote:
Vezi ca pe ebay exista exact acelasi model, "smoked". |
frumoase stopurile dau bine pe masina dar si eu zic la fel ca erau mai bine fumurii acum fiecare cu parerea lui.pe ceelalte vechi le ai de vanzare?
pacat ca ai avut probleme cu masina la startr la craiova.sunt f curios sa vad cum trage un filmuletz ceva.poate neam mai ciondanit aici dar sa stii ca nu am nimik din contra apreciez mult ceai facut din masiina asta,eu doar am zis ce numi place.faptul ca este ridicata de bot si aripile umflate.dar repet fiecare cu parerea lui.masina e ce sa mai printre cei mai tari daca nu cel mai tare urs din tara asta la motor.dar iti zic eu ca multa lume care tea urmarit de la inceput si aici pe forum vrea sa o vada la treaba..nu te mai supara pls.ca sunt destule mancatorii aici pe forumu asta in lok sa ase impace bine si sa dea sfaturi unu o dau in raca asta e succes in contiunuare |
frate stopurile celelalte le-am vandut deja,fiecare isi face masina cum vrea cum poate si mai trebuie sa tina cont si de alte inconveniente,filmulete noi nu am dar in curand fac,multumesc pt aprecieri si sa auzim numai de bine..........sa bstiti ca eu aduc stopuri din germania si mie personal astea mi-au placut cel mai mult,imi pot pune si altele ca am dar imi plac mai mult astea..............
|
te asteptam cu nerabdare cu noile filmuletze,oricum eu de acuma k o sa fie super tari.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning