Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/1970-afterdark-racing.html)

xxdadixx 28-09-05 01:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GYM\"
Normal, CEL MAI TARE...am ajuns la concluzia ca prietenii mei au cele mai tari masini din oras :lol:

COrect! PArca te aud cand ziceai ca mertzanu tau si mai e unu da ala nu e cine stie ce. Deci ai cel mai tare 200 e dizel din oras :wink: Suntem cei mai tari :2gun:

tristan 28-09-05 16:03

YEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADR HD are cele mai tari mashini din judet!!!!!

xxdadixx 28-09-05 16:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADR HD are cele mai tari mashini din judet!!!!!

Cateaodata chear din tara!! EX EXCORTUL meu :shock:

Corbu` 28-09-05 17:37

NORMAL.....sau ce vrei sa zici...ca eu nu am cea mai tare Astra de 1.6??????????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

xxdadixx 29-09-05 00:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corbu`\"
NORMAL.....sau ce vrei sa zici...ca eu nu am cea mai tare Astra de 1.6??????????!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Clar!!!

Corbu` 30-09-05 06:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Originally Posted by \"Corbu`\"

Clar!!!

Ma gandeam io' ca am dreptate..... :lol:

tristan 12-10-05 23:42

Prin acest post doresc sa-i multzumesc lui Mutzu(Loganul cateodata te scote din rahat)...... Dadi (inclusiv pisicilor ptr gazduire si mai ales ca a venit dupa mine 70 de KM ) si mai ales lui Silviu care a avut rabdarea sa stea langa mine 2 zile timp de 10 ore...... THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX THX

morghen 13-10-05 00:02

prin acest post de tip anuntz vreau sa anuntz anuntzul meu de anuntzat in acest thread creat pt anuntzuri de tip anuntz:

Bah shi-a luat tristan mashina !!! (VW corrado G60 pt eventualii necunoscatori)

:) s-o foloseshti sanatos !

tre sa ne intalnim weekendu asta la o intalnire de tip meeting intr-un loc special creat pt a te intalni cu cei care vin la intalnirea de tip intalnire la respectivul loc de intalnire !

shot to the head
walking on the walls dead

katalin1977 03-04-06 15:29

Re: AfterDark Racing

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html

Fabulous 24-08-06 11:24

Cum ma pot inscrie? Chiar as vrea sa fac parte din clubul vostru.

F.R.Sonic 25-08-06 16:30

Quote:

Originally Posted by Fabulous (Post 530507)
Cum ma pot inscrie? Chiar as vrea sa fac parte din clubul vostru.

:shrug_no::shrug_no::shrug_no:
Din pacate ai ajuns cam tarziu(ca si mine)... Clubul s-a cam destramat si nu mai e nimeni pe aici ...vezi ultimul post al lui morghen, ca e facut cu data de: 12-10-05
Am mai spus-o si o repet!! e mare pacat de club...

luca 28-08-06 01:20

Refuz sa las acest club sa se duca pe apa sambetei.
In curand se vor face iar inscrieri in AfterDark, deocamdata sunt niste lucruri de pus la punct.

DVDValy 03-09-06 03:09

Quote:

Originally Posted by luca (Post 534616)
Refuz sa las acest club sa se duca pe apa sambetei.
In curand se vor face iar inscrieri in AfterDark, deocamdata sunt niste lucruri de pus la punct.

bafta in continuare dc nu te asteapta si maioneza ,tufy si felix si bine inteles 4 speed squad ;)

cls21b_EVO 03-09-06 05:34

Sincer...cand am auzit , ce se intampla la voi acolo , mi a parut extraordinar de rau ...si asta nu pt. ca ati fost unul dintre cluburile mari ale vremii si de asemenea printre primele din tara ...ci pt. ca ati fost singururul club care ne a sprijinit la inceputurile noastre...SINGURUL !Voi si 4tuning ....
Asadar, acum in momentele voastre grele , in care aveti nevoie clar de suport si d ajutor pot sa spun ca va suntem aproape oricand!
Si ...adevarat luca ...nu te lasa , macar tu nu te lasa pt. ca e pacat din pct. meu de vedere .

Vyruss 12-09-06 16:52

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 541268)
bafta in continuare dc nu te asteapta si maioneza ,tufy si felix si bine inteles 4 speed squad ;)

Nu cred ca este cazul. nu vreau sa fiu carcotas, dar s-ar putea ca in curand sa aveti o surpriza. Constat cu uimire ca ADR nu a murit, ci doar a hibernat. Din ce in ce mai multa lume se trezeste la viata.

Colins, multumim pt suport, si pregatiti-va masinile, mai ales paul, pt ca exista un pariu inca fara un castigator.

Cristi, ma bucur ca si tu ne impartasesti opiniile.

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning