![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
Multam Emil.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Un mic detaliu pe luneta: |
Frumos stickerul. Tu l-ai făcut ? sau e cumpărat ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mi-am facut si eu 3 mici de proba si asta am zis sa-l pun pe luneta la CSI ca se potriveste. |
1 Attachment(s)
A mai intrat o macheta in atelier...:mrgreen:
|
Ce planuri ai cu ea ?
|
Tot intra, mai greu cu iesitul..
|
Quote:
Salut Emi, Ce culoare ai sa o vopsesti ?! E o macheta frumoasa , sper sa scoti ceva boboc din ea ;) |
Quote:
Caroseria va fi decapata, acoperite gaurile de la bari, trebuie sa aranjez rama usii de la sofer ca e stramba putin, grunduita si vopsita. Sasiul a fost rupt umpic de cand am luat-o, la fel si volanul.Astea o sa le repar, si o sa incerc sa vad daca o pot cobora putin de fata.E mai inalta pe fata decat pe spate, toate R12 is asa...ma enerveaza... Quote:
lasa...ca asta e de distractie...intre timp gat 850csi.mai greu la ala ca iar am ajuns la masurat...ti-am explicat la ce...o sa pun si poze cand ma apuc la ala. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de la bare mo ! ma enervez si o bag in seara asta la decapat :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Urmaresc thread-ul si imi place ce faci cu 850-ul; de altfel imi pare bine ca ai ales nuanta aia de verde... cine stie poate ii schimbi si jantele... si il transformi in varianta ALPINA (cel din poze e un Maisto, o idee mai veche de-a mea).
|
Care arata tare bine asa...
|
Quote:
Quote:
Acesta va fi simplu.Va avea doar un upgrade de stopuri de la versiunea Maisto.Sper sa iasa bine cu vopseaua asta.In rest, va fi un simplu CSI. Apropo...si eu am in vedere o versiune de Alpina dintr-un Maisto, mai ales ca am unul care sta pe bara de ceva vreme...cine stie ce se iveste... Oricum pentru transformarea in Alpina e mai mult de munca. Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning