Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

dogy_10 14-04-07 00:30

Re: Opel astra clasic vs logan??

e bine sa-ti iei masina sh daca o schimbi des.....dar daca vrei sao ti 7-8 eu zic ca merita una noua

andrei.badea 14-04-07 00:36

Nush ce va cetati pe masina nou, masina sh, k nu prea are relevanta. Poti sa iti iei masina noua si sa crape cum iesi cu ea de la dealer, si poti sa iti iei masina sh cu 150.000 km si sa ajungi cu ea la 500.000 si sa schimbi doar consumabile(filtre, placute, becuri, plm ***uri deastea ieftine).

only_4dan 14-04-07 00:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 850448)
...... si nu ma luati cu vrajeala aia : " da da' e noua!" ca nu tzine! nici mort nu imi mai iau masina noua!! tot mai bun sh-u de 999999 de ori!!!! la masina noua trb sa ti, sa o ingrijesti .. 4000 de km sa nu ii dai talpa, o gramada la intretinere, o gramada la atatea si atatea! asa la second: .. $$$$ pe masina, $$$$ pe taxa de inmatriculare, $$ la jmenari sa iti dea numere bune, si $$$ la placute de frana, ulei,si alte chitzibushuri! si te tineeeeeeeeeeee de nu-ti mai vine sa o dai ;)

tu fratele meu ai o problema:D

quze 14-04-07 00:41

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 850448)
...... si nu ma luati cu vrajeala aia : " da da' e noua!" ca nu tzine! nici mort nu imi mai iau masina noua!! tot mai bun sh-u de 999999 de ori!!!! la masina noua trb sa ti, sa o ingrijesti .. 4000 de km sa nu ii dai talpa, o gramada la intretinere, o gramada la atatea si atatea! asa la second: .. $$$$ pe masina, $$$$ pe taxa de inmatriculare, $$ la jmenari sa iti dea numere bune, si $$$ la placute de frana, ulei,si alte chitzibushuri! si te tineeeeeeeeeeee de nu-ti mai vine sa o dai ;)

Cred ca te simti foarte singur pe pamant :)

platon911 14-04-07 01:29

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 850237)
3.2 V6 ? eu stiu 2.8 V6 ... de pe vectra opc ...
fiecare cu parerile lui. cert e ca opel nu e marca premium in nici un caz ... dar la pretul ei e foarte buna.
cine traieste cu senzatia ca vw e net superior opel-ului ... no comment.

scrie clar k Signum este in clasa Premium....si tu ma iei pe mine k Opelu nu e in clasa premium....ce stii tu buey neamtule:twisted: !!!

mihai2303 14-04-07 01:32

Da, Opel astra classic clar - daca conduci sportiv un pic macar. 1.4 benzina este super, 1.7 diesel horror.

Exceptii
esti pensionar, conduci f. icnet si calm, sau pe camp si drumuri proaste, sau in oras si nu conteaza f. mult sau deloc sportiv - atunci nu merita banii in plus.
SI
conteaza diferenta de 3000 EUR.

Ideea e ca in aia 3000 intra multe chestii - gen ABS (a must), cai putere, si pana la urma la dotari comparabile au cam acelasi pret. Si atunci e clar Astra

Logan-ul este o masina f. buna si fiabila in timp si buna pe drumuri proaste, pentru banii ei. Am ambele de mai sus deci vorbesc din experienta. si Astra e foarte fiabila.

TSC-Us 14-04-07 01:55

nu stiu cum pute-ti sa comparati un tzarc pe 4 roti cu motor de masina de tuns cu o nemteasca...

ala care o tine cu loganu ori e prost ori e prima lui masina,la fel e valabil si cu femeile...mai du-te frate si la altele mai plimbate si cu altele si dupa aia vb...
daca acum "te-ai dezvirginat" nu inseamna ca aia e "the one"...mai incearca ca sa poti face diferenta,ce draq...nu mai fii asa limitat...pfuuu...ce oameni...

dogy_10 14-04-07 09:03

bah ce draq ca de vre-o 5-6 pagini incoace nu am mai zis nimeni ca loganul e mai tare ca astra........da si voi exagerati.....laso-n **** mea ca nu e chiar asa cotez cum credeti voi.......normal nu poate fi comparat cu astra si daca pune-ti mana pe o revista auto o sa vedeti cu ce modele e comparat

KarmaTHC 14-04-07 10:05

Opel asi alege eu..nici nu se pune problema...si daca bugetul imi depaseste marimea buzunarelor, atunci mai vars ceva verde si pe tunarit ;)

The_Mask 14-04-07 10:17

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 849724)
buey Dolb si Bogdan WRC..ati auzit de Opel Signum?......ala face parte din clasa premium....motoare bune 3.0V6CDTI.....2.0Turbo 260CP......legendarele C 20 LET si SFI .........:rolleyes2 ........asa k shhhttttttttttttttttttttt

asta a fost cel mai tare cu motoru 3.0V6 CDTI =)) motoare PERFOMANTE MA? C20LET si SFI au fost ce au fost dar si la viata lor isi luau bataie de la adversari asa ca SHT! Inca nu am vazut 2.0 TURBO de 260cp pe vro masina doar zvonuri din partea opelistilor ca voi! De ce Opel are nevoie de OPC sa se bata cu GTI! E normal sa scoata pe piata ceva mai puternic decat concurenta din moment ce este lansat dupa! Opel la motoare este mediocru! Mai ales 1.7DTI lu dolb:D iiiizzzzzzzzzuuuuuzuuuuuuuu!

dolb 14-04-07 10:26

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 850578)
nu stiu cum pute-ti sa comparati un tzarc pe 4 roti cu motor de masina de tuns cu o nemteasca...

ala care o tine cu loganu ori e prost ori e prima lui masina,la fel e valabil si cu femeile...mai du-te frate si la altele mai plimbate si cu altele si dupa aia vb...
daca acum "te-ai dezvirginat" nu inseamna ca aia e "the one"...mai incearca ca sa poti face diferenta,ce draq...nu mai fii asa limitat...pfuuu...ce oameni...

tare... mi-a placut raspunsul tau :D he's right guys !!!!

dolb 14-04-07 10:31

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 850464)
Nush ce va cetati pe masina nou, masina sh, k nu prea are relevanta. Poti sa iti iei masina noua si sa crape cum iesi cu ea de la dealer, si poti sa iti iei masina sh cu 150.000 km si sa ajungi cu ea la 500.000 si sa schimbi doar consumabile(filtre, placute, becuri, plm ***uri deastea ieftine).

si am asistat la un caz d'asta sa iesi cu masina de la dealer si bum! :flamed:

dolb 14-04-07 10:34

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 850469)
tu fratele meu ai o problema:D

hai sa iti zic o chestie care o fac cei de la Daewoo spre exemplu( nu stiu daca e asa peste tot.. dar am auzit doar de ei) : isi face omu leasing la un matiz, sau cielo ... 5-6 luni cara cu el la greu, il omoara de-l rupe, si apoi nu mai plateste leasingul ( ca el iese in castig la faza cu caratul ) ... firma ii ia masina, o baga la vopsit, ii da km inapoi, si o vinde "noua" :D nice !?!?!?!

only_4dan 14-04-07 10:46

mai asa va laudati opelul de parca ar fi ceva mercedes:lol:
pana acuma am avut 3opeluri si mau dezamagit :???: , intradevar nu am avut astra clasic (poate aia ii mai buna:-) ) dar am avut doua kadett-uri care aveau cam 6-7 ani cand le-am luat si apoi am luat un omega B care avea 5ani cand a ajuns la mine, dar va zic ca nu imi mai tre opel , decat un opel second mai bine un LOGAN NOU:D

dolb 14-04-07 11:27

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 850834)
pana acuma am avut 3opeluri si M-AU dezamagit :???: am avut doua kadett-uri care aveau cam 6-7 ani cand le-am luat si apoi am luat un omega B care avea 5ani cand a ajuns la mine, dar va zic ca nu imi mai tre opel , decat un opel second mai bine un LOGAN NOU:D

pai mersi, ia masina de 10 ani si asteapta-te tu sa iti mearga bine, mai ales k pe vremea aia masinile nu se faceau pt durata de viata ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:18.

- Copyright 2026 4Tuning