![]() |
Re: E46 - Bagged
felicitari nota 100!:D
super..asa ceva mai rar vezi pe la noi sa ai parte de ea! |
felicitari este bestial e46 tau ;) esti pe prima pagina pe 4tuning.ro misepare cel mai low bmw
|
foarte putine vezi in romania asa :D da uite ca se poate :D arata foarte bine masina bafta in continuare
|
cand o sa-i faci o prezentare pe masura pe prima pagina!!!!????:D:twisted:
|
am ramas fara cuvinte.... masina spune totul! :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu postati pe pagina principala 4tuning despre masina asta, eu neavand BMW si deci neavand tangente cu aceste masini nu as fi auzit niciodata despre masina ta.
Ai reusit sa faci ceva ce multa lume se chinuie, si asta in pofida comentariilor mai putin placute de care ai avut parte de la tot felul de cunoscatori. Eu tot ce pot sa spun este ca sunt impresionat si mandru ca totusi si la noi in tara, cu drumurile noastre praf si terminate cum sunt, gasesti masini care sa aiba garda la sol mai joasa decat joasa.... Felicitari, eu unul sunt sincer impresionat. |
3 Attachment(s)
Update: Black BMW Badge
|
E superba :D :peace:
|
Quote:
|
Masina e crima , singurul lucru care strica peisajul sunt stopurile o inbatranesc
|
ar cam fi timpu sa schimbi si semnatura si avataru`... :)
Felicitari pentru masina, dar observ ca nu te opresti din modificari. Acum au mai ramas modificarile subtile.... |
hey nu mi-o faci cadou?!:twisted:
|
Frumoasa jucaria :D Felicitari!
Hai ca poate facem o sedinta foto intr-o zi :) Numa sa-mi fac un pic de timp liber. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning