![]() |
la multi ani romania. frumoasa tara (pacat ca-i locuita :lol: )
era o gluma. avem o tara superba, si eu n-as skimba-o pentru nimic... poate doar temporar, dar tot aici m-as intoarce, k nicaieri nu-i mai bine ca acasa... si o spune asta un om care a fost plecat de multe ori, in mai multe tari ( doar din europa ce-i drept), si care a reusit si mai bine si mai rau afara... |
La Multi Ani Romania!!!!!!!
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
In alta ordine de idei am sa-l citez pe idolul meu din media roamnesca,Mircea Badea(geniu) \" Fratzilor , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul\" ,ia meditatzi pe tema asta un pic......... :rolleyes2 :writers_b Pt. cei ce cred ca doar in asta consta Romania ........ (vezi pozele) Merita dat jos filmuletzul !!! |
La Multi Ani!!! popor roman pt tara noastra!!! :lol:
\"Traim in Romania si astea sunt conditiile!\" citez pe profu de educatie fizica din faculta, atat am invatat de la el! :oops: |
La multi ani Gabi :drunk:
Sa traiesti, sa ai tot ce iti doresti si sa sa fii fericit :P :peace: |
sa fie intr`un ceas buna gabitzuuuuuuuuuu :D
la fmulti ani bani femei si in primu rand sanatate :D |
hepi barzei gabi :P
|
bai asta .. am auzit k e ziua ta .. sa fii sanatos si la cat ami multe posturi :) ... nu d`allea cu regim .. ci d`astea pe forum ..
alahha .. alaahh ... :) ... sa traieshti :) |
nr. de tel. a lui gabi plz?!
|
Multumesc mult tuturor! :D
Santos: 0721902149 :lol: |
:lol: vezi c`o sa te sun sa-ti zic la multi ani , in 15 minute , asta asa ca sa stric tot farmecul .. :lol:
numai .... mi-e frica sa fac glume la craioveni .. legat de la multi ani si etc, ultima oara i-am facut-o lu alexius :lol: de acum ... anuntz .. cand sun :lol: |
hepi barsdei gaby,tot ce-ti doresti,in special cai putere :wink:
|
done ,tre` sa mai lucrez la voce .. pana sa .. incep sa-l imit cum trebuie , toba stie :lol:
pup u gabitza :) , s-a terminat cu smecheria la craiova :P |
:lol:
Santos nebunu' ! :peace: Thanks everybody ! Din pacate, chefu' s-a terminat in jur de ora 23:00, cu un suspect de apendicita, care de fapt n-avea decat o nu stiu ce la stomac. P**a mea, am facut si 21 de ani :) |
we luv ya , motha fucka :) mi-e lene sa caut icon`u cu HUG :))
so .. plm , ! HUG ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning