![]() |
Re: Club Clio
Foarte misto dungile.
|
welcome...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
va asteptam
|
La aceasta intalnire previzionam o prezenta numeroasa mai ales ca vor fi prezenti si cei din Dacia Renault Rally Team si 4Tuning-ul asa ca va asteptam in numar cat mai mare la acest eveniment marca Sun Racers & 4Speed Squad!
|
Quote:
|
Speram sa putem veni in numar cat mai mare la intalnire si nu ma refer doar la sun racers :P
|
Se poate sau nu?!!?
Sal'tare baieti! Vreau sa stiu si io daca se poate pune pe un clio 1.5 dci cadranul de bord de la noul clio. Mi s-a bulit turometrul si as vrea sa-i pun unul cu comp. de bord care arata consumul, etc. In principiu motorul este acelasi, dar acum depinde si de mufe, compatibilitate etc. Numai Bine!
|
Da se poate schimba...iti trebuie si afisajul de la un model cu computer de bord si maneta de la stergatoare care are un buton special in capul ei. Si banuiesc ca mai sunt 2 mufe care se infig in E.C.U.
|
Clubberii clio au intrat deja in hibernare??? Nu uitati ca sambata e Renault Meeting!!
|
si duminica e fia gt in jurul casei poporului! :))))
|
cat ii beletul la gT? stie careva?
|
nu-i pe bilete.
se pare ca este doar fia gt bucuresti show. este organizat deoarece etapa din acest an nu s-a mai organizat la noi. se pare ca bucuresti ring va fi inaugurat la primavara si va fi a 3-a etapa din campionat. duminica vor veni la buc masinile care participa, Formula Renault 2000 si doua masini din care participa in cadrul Cupei Logan Germania. etapa oficiala va fi in jurul datei de 18-20 mai 2007 |
Dragi prieteni azi 5 noiembrie ora 01:00 noaptea am avut un accident destul de grav...am intrat intr-o curba plina de polei ,am derapat si am ajuns cu usa stanga spate intr-un stalp dintre liniile de tramvai...NU au fost si alte masini implicate in accident iar eu am scapat destul de ieftin (pavilionul urechii drepte taiat destul de urat) acum astept raspunsul celor de la asigurari...daca se considera dauna totala sau nu! Asa a fost sa fie...tin sa le multumesc: DEFu , Manu si lui DVDu pentru ajutorul acordat si pentru ca au stat toata noaptea cu mine in frig , la urgenta etc. Va multumesc si va raman foarte indatorat!
|
Super nasol... chiar imi pare rau.. stiu cat tii la masina si cat ai bagat in ea (bani, munca, suflet) dar ce pot sa mai zic decat insanatosire grabnica si multa bafta la asigurari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning