Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

piele_bps 23-10-06 11:02

Re: Club Clio

Foarte misto dungile.

Toto - BOD 23-10-06 11:13

welcome...

RCB 23-10-06 11:26

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 593531)
Stie careva care e distanta dintre urechile de prindere din capul amortizoarelor fata la varianta 1.5 dCi ?

Man eu sunt unul dintre cei cu lotul... "special" de clio cu distanta diferita intre gauri fata de celelalte. Vezi ca problema nu este numai la distanta dintre gauri ci si de inclinatie, deci chiar nu au nici o legatura cele 2 tipuri de amortizoare. Din cauza asta... Cine vrea amortizoare sport KW 0 km fata - spate, sa-mi spuna... le dau ieftin!

DVDValy 24-10-06 02:17

1 Attachment(s)
va asteptam

SUN 24-10-06 02:47

La aceasta intalnire previzionam o prezenta numeroasa mai ales ca vor fi prezenti si cei din Dacia Renault Rally Team si 4Tuning-ul asa ca va asteptam in numar cat mai mare la acest eveniment marca Sun Racers & 4Speed Squad!

Reme 24-10-06 12:31

Quote:

Originally Posted by NikeFF (Post 594855)
salutari tuturor!! am scos si eu capul pe forum dupa o perioada mai lunga si vreau sa felicit infiintarea acestui club, din care as vrea sa fac si parte.. evident cu una bucata clio. numa' bine

welcome in the clio club!

B-83-DAC 24-10-06 20:12

Speram sa putem veni in numar cat mai mare la intalnire si nu ma refer doar la sun racers :P

KAB 28-10-06 21:08

Se poate sau nu?!!?

Sal'tare baieti! Vreau sa stiu si io daca se poate pune pe un clio 1.5 dci cadranul de bord de la noul clio. Mi s-a bulit turometrul si as vrea sa-i pun unul cu comp. de bord care arata consumul, etc. In principiu motorul este acelasi, dar acum depinde si de mufe, compatibilitate etc. Numai Bine!

SUN 28-10-06 21:54

Da se poate schimba...iti trebuie si afisajul de la un model cu computer de bord si maneta de la stergatoare care are un buton special in capul ei. Si banuiesc ca mai sunt 2 mufe care se infig in E.C.U.

SUN 31-10-06 17:12

Clubberii clio au intrat deja in hibernare??? Nu uitati ca sambata e Renault Meeting!!

TheMadMan 31-10-06 17:47

si duminica e fia gt in jurul casei poporului! :))))

Reme 31-10-06 23:12

cat ii beletul la gT? stie careva?

TheMadMan 01-11-06 08:53

nu-i pe bilete.

se pare ca este doar fia gt bucuresti show.
este organizat deoarece etapa din acest an nu s-a mai organizat la noi. se pare ca bucuresti ring va fi inaugurat la primavara si va fi a 3-a etapa din campionat.

duminica vor veni la buc masinile care participa, Formula Renault 2000 si doua masini din care participa in cadrul Cupei Logan Germania.

etapa oficiala va fi in jurul datei de 18-20 mai 2007

SUN 05-11-06 21:39

Dragi prieteni azi 5 noiembrie ora 01:00 noaptea am avut un accident destul de grav...am intrat intr-o curba plina de polei ,am derapat si am ajuns cu usa stanga spate intr-un stalp dintre liniile de tramvai...NU au fost si alte masini implicate in accident iar eu am scapat destul de ieftin (pavilionul urechii drepte taiat destul de urat) acum astept raspunsul celor de la asigurari...daca se considera dauna totala sau nu! Asa a fost sa fie...tin sa le multumesc: DEFu , Manu si lui DVDu pentru ajutorul acordat si pentru ca au stat toata noaptea cu mine in frig , la urgenta etc. Va multumesc si va raman foarte indatorat!

cip_ri 07-11-06 07:24

Super nasol... chiar imi pare rau.. stiu cat tii la masina si cat ai bagat in ea (bani, munca, suflet) dar ce pot sa mai zic decat insanatosire grabnica si multa bafta la asigurari!

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning