![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Niceee :D :D
|
1 Attachment(s)
No comment :shock: :???:
|
Quote:
stiati asta nu? ceea ce nu stia Sl1V3R, si o sa zica k iar ma iau de viata lui, e ca screenshotul acela este al optulea care a aparut pe NFS-Planet si sta in PC-ul meu de pe data de 17 iulie => screenul nu e nou, il stie toata lumea, nu vad dc pari asa mirat :D ps Sl1V3R, trebuia sa fi fost online pe mess acum... poate te lamuream pe Y! ;) |
ok... din cauza problemelor cu forumul, nu am putut sa postez...
intre timp au aparut soundtrackul NFSC si un filmulet cu downhill drift NFSC soundtrackul: EA sau Wikipedia filmuletul (21): NFS-Planet |
Sincer de poza aia habar nu aveam ca e asa de veche,dar trebuie sa recunosti ca e "No comment"...si in plus nu am vazut-o p threadul asta ;)...filmuletul acus il pun la incarcat se pare e ceva :shock: .
P.S.:cine a zis ca t iei d viata mea???4tuning e un forum unde fiecare isi spune parerea :twisted: |
Sincer de poza aia habar nu aveam ca e asa de veche,dar trebuie sa recunosti ca e "No comment"...si in plus nu am vazut-o p threadul asta ;)...filmuletul acus il pun la incarcat se pare e ceva :shock: .
P.S.:cine a zis ca t iei d viata mea???4tuning e un forum unde fiecare isi spune parerea :twisted: si nu am fost online ca am mers sa ma uit la pimp my ride international :lol: |
Am si yo o intrebare....jocul se numeste NFS Carbon pt k canionul kre inconjoara orasul se numeste carbon , sau numa asa iau dat numele ?... k tin minte k am citit undeva despre carbon si zicea ceva de genu asta... lamuritima si pe mine :???:
|
5 Attachment(s)
Sper sa te ajute...
|
haideti cu demo ala ... cand naibi apare ... ca neau tot amanat ... ca incep sa imi pierd interesu si ... probabil nus singuru
|
Happy now sky_man :lol:.DyZ probabil ca apare la sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie ;)
|
Merci dreamer...vezi sl1v3r k am avut dreptate;) .... are cineva idee dak demo-ul apare si pt xbox?
|
Eu nu am zis ca nu ai dreptate :lol:
|
screenshoturi noi din nfsc... sunt facute de pe PSP, dar sunt interesante ;)
link: http://nfsplanet.com/nfsc_screens.php?lang=eng&id=2 |
Jocul va fi si p psp ceea ce e super tare...cu mici minusuri fata de varianta originala[era si normal :D] si e si un film cu jocu p psp si cu un developer de la ea care povesteste mai multe lucruri ;)
|
mai uitati-va si voi pe IGN, ca apar filmulete si poze noi...
uite linku pt filme: http://media.xbox360.ign.com/media/8...64/vids_1.html |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning