Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Counter Strike 1.6 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17059-counter-strike-1-6-a.html)

DTH 06-08-09 00:04

Re: Jucatori De Counter Strike 1.6

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 2537588)
in seara asta se joaca undeva? vreau sa incerc si eu.

p.s is amator :D

Am avut meci...:lol: pana acum ...mai multe :lol: daca vrei lasa-mi un pm ...fa-ti echipa si vorbim pentru maine ;)

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 2537606)
clau ma ajuti te rog,am luat ban pe serverele tale si nu am facut nimic cat am dat connect si ma dat afara,ban ,ip 89.47.208.38

cerere de unban pe forum ca sa vad despre ce e vorba...bug sau ban dat pe bune ;) forumul il ai mai sus sau la semnatura mea :)

MM11AJJ 06-08-09 00:05

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2537729)
Am avut meci...:lol: pana acum ...mai multe :lol: daca vrei lasa-mi un pm ...fa-ti echipa si vorbim pentru maine ;)

cerere de unban pe forum ca sa vad despre ce e vorba...bug sau ban dat pe bune ;) forumul il ai mai sus sau la semnatura mea :)

am facut, daca vrei sa imi dai id tau pe pm as fi recunoscator sa vb despre sv ala 4tuning,)

Cozmescu-Alin 06-08-09 00:19

Hai baeti(si fete) astia de suntem online nu incingem si noi niste capete? :lol:

dragsteraudioart 06-08-09 01:22

hmmm claudia dami un ip sa jucam sa vad cat cs stii pls... ca si restu care sunt pe serv:twisted::twisted::twisted:caci la taste toti sunt buni...

dragsteraudioart 06-08-09 02:47

deci nam crezut dar na asta e
:)))) mai dat ban pe gemenii cica eram codat zise un admin digestiv ...
eu nu vil recomand celor buni la cs ca e slab de tot erau cativa cu scor dinala de 4-34 si 5-35 :)) claudia era singura careva habar de cs :Dtrage concluzia

DTH 06-08-09 03:14

Quote:

Originally Posted by dragsteraudioart (Post 2537876)
deci nam crezut dar na asta e
:)))) mai dat ban pe gemenii cica eram codat zise un admin digestiv ...
eu nu vil recomand celor buni la cs ca e slab de tot erau cativa cu scor dinala de 4-34 si 5-35 :)) claudia era singura careva habar de cs :Dtrage concluzia

In primul rand serverul nu este slab , slab esti tu ca atunci cand ti s-au facut poze nu ai vrut sa le predai , oare de ce ? ;)
Crezi ca daca stai cu amenintari ca ne faci reclama negativa ne ataca cu ceva ? Din contra ...ne amuzi :D am intalnit prea multi d-astia ca tine asa , si te rog frumos arata-mi si mie cine avea pe server 4-34 si 5-35 si eu ma jur ca ma las de cs ;) ah scuze ....am uitat , ai ban :sad:

hf jucatoru-le pe alte servere ;)

@ Mai lasa dublu postatul si mai treci pe la scoala ca la cum scri lasi de dorit !

dragsteraudioart 06-08-09 04:55

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2537880)
In primul rand serverul nu este slab , slab esti tu ca atunci cand ti s-au facut poze nu ai vrut sa le predai , oare de ce ? ;)
Crezi ca daca stai cu amenintari ca ne faci reclama negativa ne ataca cu ceva ? Din contra ...ne amuzi :D am intalnit prea multi d-astia ca tine asa , si te rog frumos arata-mi si mie cine avea pe server 4-34 si 5-35 si eu ma jur ca ma las de cs ;) ah scuze ....am uitat , ai ban :sad:

hf jucatoru-le pe alte servere ;)

@ Mai lasa dublu postatul si mai treci pe la scoala ca la cum scri lasi de dorit !

roxana si inca 1 avea scorul ala
sa nu mintim pe fata 3 admin de pe serv au primit pozele... chiar si u ai vazut ca nam coade...dar lumea mere innainte

DTH 06-08-09 10:50

Quote:

Originally Posted by dragsteraudioart (Post 2537899)
roxana si inca 1 avea scorul ala
sa nu mintim pe fata 3 admin de pe serv au primit pozele... chiar si u ai vazut ca nam coade...dar lumea mere innainte

ca tine sa fie ! dar te rog eu , fa ceva in legatura cu scrisul ca e jale ;)

dragsteraudioart 06-08-09 20:50

hai ca deja esti jenanta... nare rost sa umplu topicul cu posturi ca tu o tii pe ata si nu vrei as intelegi ai o vorba seaca si o repeti....daca erai om cu personalitate ti-ai fi dat seama cai voi ati gresit si nu io...

bafta in continuare la pierdut player care au habar de cs

DTH 06-08-09 20:55

Quote:

Originally Posted by dragsteraudioart (Post 2539835)
hai ca deja esti jenanta... nare rost sa umplu topicul cu posturi ca tu o tii pe ata si nu vrei as intelegi ai o vorba seaca si o repeti....daca erai om cu personalitate ti-ai fi dat seama cai voi ati gresit si nu io...

bafta in continuare la pierdut player care au habar de cs

Stiu :D mai bine joc cu 20/20 care stiu sa vorbeasca si joaca si ei acolo cum pot si daca li se fac poze si primesc ban , fac cerere de unban pe forum , decat sa joc cu unu pegelist mare ca tine care scrie cu " e multe " si " e grele " ;)

Un adevarat jucator nu sta sa se laude pe un server public , adevarata pasiune si mandria se dovedeste la meci .

Hf draga !

dragsteraudioart 06-08-09 21:26

nu sa laudat nimeni dar nu conteaza ca numi mai bat capoul cu serverul paci...
salut

Cozmescu-Alin 06-08-09 21:52

o veche babuta in tren mi-a zis ca am darul impacarii:)

cear fi ca voi doi, sa jucat un meci 20 de runde. Eu spectator.si vedem care e mai tare care e mai mare.

Ce ziceti?

DTH 06-08-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2540022)
o veche babuta in tren mi-a zis ca am darul impacarii:)

cear fi ca voi doi, sa jucat un meci 20 de runde. Eu spectator.si vedem care e mai tare care e mai mare.

Ce ziceti?

Nu are legatura cu care e mai tare si care e mai mare , eu nu stau sa iert anumite chestii asa sunt eu , si din moment ce i-am explicat frumos sa faca cerere pe forum de unban si sa ataseze pozele ca sa luam o concluzieie el a inceput sa ma ia la misto ...si sa vina cu amenintari de genu ca domne fac reclama negativa...pei tati...am serverul full mai mereu , nu intotdeauna ca lumea este plecata la mare la mjunte in strainatate si sa stii asa ...ca fapt divers...dau cam 30-40 de banuri pe zi ...deci nu ii duc lipsa...

Iar faza cu jucatul cu el ...pentru ce sa-mi las eu timpul meu pretios ...pentru " e multe si e grele " nu ms :lol:

Si cu asta am incheiat subiectul ca e deja offtopic la greu ...dar na si eu nu ma pot abtine sa nu raspund :rolleyes:

Bogdan2fsc 07-08-09 17:58

esg.madnet.ro am redeschis server :D non-stop nu e deloc lume pe el..dau sloturi pt inceput :D

Alex30 09-08-09 19:05

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 2541693)
esg.madnet.ro am redeschis server :D non-stop nu e deloc lume pe el..dau sloturi pt inceput :D

Nu merge....sau cel putin mie nu imi merge. Lasa si tu ip`ul la server si haideti sa intram mai multi :-)

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning