![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
Quote:
Quote:
cerere de unban pe forum ca sa vad despre ce e vorba...bug sau ban dat pe bune ;) forumul il ai mai sus sau la semnatura mea :) |
Quote:
|
Hai baeti(si fete) astia de suntem online nu incingem si noi niste capete? :lol:
|
hmmm claudia dami un ip sa jucam sa vad cat cs stii pls... ca si restu care sunt pe serv:twisted::twisted::twisted:caci la taste toti sunt buni...
|
deci nam crezut dar na asta e
:)))) mai dat ban pe gemenii cica eram codat zise un admin digestiv ... eu nu vil recomand celor buni la cs ca e slab de tot erau cativa cu scor dinala de 4-34 si 5-35 :)) claudia era singura careva habar de cs :Dtrage concluzia |
Quote:
Crezi ca daca stai cu amenintari ca ne faci reclama negativa ne ataca cu ceva ? Din contra ...ne amuzi :D am intalnit prea multi d-astia ca tine asa , si te rog frumos arata-mi si mie cine avea pe server 4-34 si 5-35 si eu ma jur ca ma las de cs ;) ah scuze ....am uitat , ai ban :sad: hf jucatoru-le pe alte servere ;) @ Mai lasa dublu postatul si mai treci pe la scoala ca la cum scri lasi de dorit ! |
Quote:
sa nu mintim pe fata 3 admin de pe serv au primit pozele... chiar si u ai vazut ca nam coade...dar lumea mere innainte |
Quote:
ca tine sa fie ! dar te rog eu , fa ceva in legatura cu scrisul ca e jale ;) |
hai ca deja esti jenanta... nare rost sa umplu topicul cu posturi ca tu o tii pe ata si nu vrei as intelegi ai o vorba seaca si o repeti....daca erai om cu personalitate ti-ai fi dat seama cai voi ati gresit si nu io...
bafta in continuare la pierdut player care au habar de cs |
Quote:
Un adevarat jucator nu sta sa se laude pe un server public , adevarata pasiune si mandria se dovedeste la meci . Hf draga ! |
nu sa laudat nimeni dar nu conteaza ca numi mai bat capoul cu serverul paci...
salut |
o veche babuta in tren mi-a zis ca am darul impacarii:)
cear fi ca voi doi, sa jucat un meci 20 de runde. Eu spectator.si vedem care e mai tare care e mai mare. Ce ziceti? |
Quote:
Nu are legatura cu care e mai tare si care e mai mare , eu nu stau sa iert anumite chestii asa sunt eu , si din moment ce i-am explicat frumos sa faca cerere pe forum de unban si sa ataseze pozele ca sa luam o concluzieie el a inceput sa ma ia la misto ...si sa vina cu amenintari de genu ca domne fac reclama negativa...pei tati...am serverul full mai mereu , nu intotdeauna ca lumea este plecata la mare la mjunte in strainatate si sa stii asa ...ca fapt divers...dau cam 30-40 de banuri pe zi ...deci nu ii duc lipsa... Iar faza cu jucatul cu el ...pentru ce sa-mi las eu timpul meu pretios ...pentru " e multe si e grele " nu ms :lol: Si cu asta am incheiat subiectul ca e deja offtopic la greu ...dar na si eu nu ma pot abtine sa nu raspund :rolleyes: |
esg.madnet.ro am redeschis server :D non-stop nu e deloc lume pe el..dau sloturi pt inceput :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning