![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu am deschis thread pt ca nu prea am ce sa postez decat poze dar o sa ma mai gandesc Quote:
Bogdane cand vrei folie imi zici :D |
6 Attachment(s)
Quote:
am facut si lucasurile...a trebuit sa trag fir la ele.....am cumparat becuri si functioneaza:D sa strang bani sa le iau pe toate noi :D si sa fac lampa de la numarul de inmatriculare si e ok... |
Quote:
Frumos. Imi place cum lucrezi, schimba geamurile la lucasurile alea, si garniturile alea ca sunt coapte... Am impresia ca inca se mai gasesc :P |
5 Attachment(s)
Quote:
1 spirja jumate....telescoape noi...cand am desfacut telescoapele de pe masina s-au rupt.... |
Quote:
|
dc nu iti iei niste dispensoare stopuri mai bune de la remat,stai cu saraciile astea arse de soare
te calicesti la 5-10lei cat dai pe ele:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
pai hai mai repede :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai ca a venit caldura,treci la munci! 8)
|
8 Attachment(s)
Quote:
am schimbat scaunele....am spalat mochetele...am montat instalatia de la geamuri electrice...maine montez macaralele...ma trezesc de dimineata ca dupaia fuga la scoala:sad: noroc ca ma ajuta un vecin mai in varsta :D :D:D:D bordul tre sa soseasca...multumesc CLIF ! |
Arată aparent bine baba la interior! :)
Sincer, te-ai cam grăbit cu interiorul de remontat! În locul tău, l-aş fi luat la purificat să văd "urmele bătrâneţii" şi la final, chiar dacă nu era nevoie, îi trăgeam un insonorizat la pensulă! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning