Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Shadows Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/163918-shadows-racing-team.html)

Provenzano 05-02-10 11:34

Re: Shadows Racing Team

thx andrey

Provenzano 05-02-10 11:34

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3050412)
multumesc Andrey VMD. Intr-adevar...are sunet in ea nebuna:)) felicitari Provenzano

gracias bro`

Provenzano 05-02-10 11:36

3 Attachment(s)
...No comment!

luci4n_vl 05-02-10 11:36

hello brother`s...TDS`ul a inceput hegemonia...caut un motor d 3 mii sa ma dau cu el...se stie cineva capabil?

Provenzano 05-02-10 11:38

luci4n_vl: hai forta shoby ...pe ei...

luci4n_vl 05-02-10 11:41

ma sincer....cred k am sa lucrez la greutate...
am sa imi fac temele bn pt ca freau sa vad cum stau langa un vr6. golf 3

Provenzano 05-02-10 11:43

da , gandesti bine. bafta. Masina trage grav,s-a vazut aseara. Felicitari.

Inca nu ai plecat ???? stii u unde.

lupalb 05-02-10 13:33

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3053038)
...No comment!

Misto....
Am si eu o intrebare, am vazut la trafy ca are shadows racing team scris pe capota mic, m-ar interesa sa imi scriu si eu LupAlb tot atat de mic, si ma intereseaza cam cat ar costa...

ice_wysss 05-02-10 14:05

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3053410)
Misto....
Am si eu o intrebare, am vazut la trafy ca are shadows racing team scris pe capota mic, m-ar interesa sa imi scriu si eu LupAlb tot atat de mic, si ma intereseaza cam cat ar costa...

Salut,
Nu te apuca nene sa faci ce ai zis...o sa`ti mai lipseasca logo`ul de la Nike pe luneta si ...cam asta ar fi...Nu mi`o lua in nume de rau..

lupalb 05-02-10 14:27

pai alte grafice nu am, asa ca scris mic asa ar merge, cat sa imi lipesc p pleoapa, de asta am intrebat.
Nu stiu, dar nu mi se pare exagerat:)
Si stai linistit , ca nu o iau in nume de rau, ca nu am de ce , de asta am intrebat, sa aflu pareri. Apropo, ma bucur sa vad iarasi "vis"ul pe strazi:)

ice_wysss 05-02-10 14:30

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3053616)
pai alte grafice nu am, asa ca scris mic asa ar merge, cat sa imi lipesc p pleoapa, de asta am intrebat.
Nu stiu, dar nu mi se pare exagerat:)
Si stai linistit , ca nu o iau in nume de rau, ca nu am de ce , de asta am intrebat, sa aflu pareri. Apropo, ma bucur sa vad iarasi "vis"ul pe strazi:)

Nu`i cazu sa apara pe pleoapa scris LupAlb..nu ar da bine...crede`ma..In cateva minute o sa postez ceva..poate reusesc sa`ti captez atentia..

ice_wysss 05-02-10 14:40

6 Attachment(s)
...... LupAlb pe una din pleoape iar pe cealalta Colt Alb(am fost putin rautacios,recunosc)..deci..ca sa ne intelegem..sunt contra la ce vrei sa faci la masina..Poate le`ai vazut,poate nu..eu iti atasez cateva poze care mi`au captat atentia..daca ai imprumuta de la fiecare masina din cele postate cate ceva..sigur ar iesi ceva frumos..ce zici?

lupalb 05-02-10 16:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 3053648)
...... LupAlb pe una din pleoape iar pe cealalta Colt Alb(am fost putin rautacios,recunosc)..deci..ca sa ne intelegem..sunt contra la ce vrei sa faci la masina..Poate le`ai vazut,poate nu..eu iti atasez cateva poze care mi`au captat atentia..daca ai imprumuta de la fiecare masina din cele postate cate ceva..sigur ar iesi ceva frumos..ce zici?

Sefule, esti boboc, deci din poza 1 si 2 as lua barile si pragurile, din 3 nimic, din 4 am luat farurile si din ultima as lua usile .... nu stiu unde ai gasit pozele astea, ca eu caut de ceva timp o masina asa:) sa am si eu un model...
Multam fain de poze.
Acum, tinand cont ca e doar un autocolant, o sa vad , daca dau bine (o sa te iau si pe tine sa te uiti) le las, daca nu le dau jos, ca doar de aia e sticker, sa se poata da jos.
Mi as pune de ala cu racing team, dar eu nu ma mai dau, si lumea stie...ce sa fac eu cu 90 de cai? nu prea sunt racing... si atunci incerc sa fac modificari pentru show....dar la salariu de il am eu... le fac incet... si atunci ma descurc cu ce am...
Eu investesc in masina asta de vreo 2 ani ... si incet incet o dau inainte...
Oricum, multumesc mult pentru sfaturi si multumesc si mai mult pentru poze.

L.E.: atasez o poza cu un desen de al meu facut azi. Daca va plac genu asta de desene dati mi niste poze cu masinile si o sa incerc sa vi le fac.
Astept comentarii.

trafy-vr6 05-02-10 17:08

Ai putea renunta la scrisul de pe spate cu GOLF si ti`am zis..macar niste arcuri sport...ar merge frumos si bara din poza 3 de pe spate...

rzn_vl 05-02-10 17:17

Uitati aici fiesta mea indragita din ungaria :PPP

http://www.timeslip.hu/szabyk/

niste pareri va rog :P

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning