![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Quote:
|
baieti clubu merge pt ca unele masini poarta parasolaru :)):))
Eu nu am timp momentan de nimica nou...am ceva probleme..una alta Va salut si ne auzim cu bine |
poi asa pare...ultima intalnire a fost acum mult, mult timp...sar mai putea face dar nu e cu cine!
|
mah Cristi unde ti-s membrii,nu mai misca nimeni :lol:
|
nu prea, am incercat sa fac si eu o intrunire, dar nu mi-a raspuns nimeni nici nu-i intereseaza! dak as fi in locul lui cristi...jos palasolaru!!!!...si cautam ceva baieti seriosi!...nu "nepasatori"!!!!
|
buju` eu am trecut prin ceva probleme acuma....las` mai treaca un pic de timp 2 maxim 3 saptamani si o sa vezi ce schimbare facem Surpriza
|
astept asta de mult!
...DOLAR RACER...!!! sa fie ceva cat de cat mai "calumea"...;) |
3 Attachment(s)
Cristi iti spun eu parerea mea,nu mai da parasolare degeaba,alege-ti membrii cu cap,astia atata sa poarte DOLAR RACER stiu,dar de intruniri si poze n-au vreme,Buju tu pe unde stai,pe langa feriga ? eu pe acolo,te stiu de undeva ,:rolleyes2..pozele astea le mai am de atuncea:-)
|
ms de poze`
|
acolo sta mama, eu stau langa universitatea de nord, sau liceul 2!...pe Victor Babes;)....aici la faza cu palasolare ai ceea mai mare dreptate si eu am tot incercat sa-i spun! sper sa se mobilizeze si sa puna piciorul in prag!..
|
Quote:
|
Quote:
|
ce aveti cu baiatu? daca la el ii place ce va tot baga-ti voi si comentati aiurea? sa place sa va bagati in seama?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning