![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
Am mai scris dar postul a fost sters , masina o faci pt. gustul tau nu pt. gustul altuia . Restul e vorba danpururea . |
7 Attachment(s)
Plictisitule fa jantele culoare SANGELUI SI MAI DUTE-N SA....E CU ROZU TAU :D !!!
OUT OF BOX SAU NU CREDE-MA E SENZATIE ROSU PE NEGRU,SI ROZ E O COMBINATIE TARE;) LASA GURILE RELE SA VORBEASCA;) LASA-I PE TUNERII ASTIA DE TOPIC SA VORBEASCA IL CRITICA PE ALA CU E39 CARE ARE O MASINA TIPLA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE(AS VREA SA AM SI EU MASINA ASA DE TIGANITA CA A LUI) ASA CA ITI DAU UN SFAT...SPITELEEEE ROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SI CAND TE VAD TE PLESNESC CU CATEVA POSTURI INAINTE SPUNEAI "LOL COAE NU IMI TUNEZ EU JANTELE".......... AI AJUNS LA VORBELE MELE DUTE-N CULOAREA SANGELUI SA TE DUCI !!! TE SALUTA MAREAN !!! ti-am pus niste "idei" de a colora jantele:D eu as alege cea cu buzele turcoaz ..arata criminal :D !!! |
2 Attachment(s)
Stati ma cuminti, ca daca altii fac ca mov/roz/lila cu negru sa arate senzational, nu inseamna ca si voi sunteti in stare de acelasi lucru.
Asta face romanu, copiaza fara sa gandeasca. Mda, e tare, fac si eu ceva in genul ca e tare. haters gonna hate, right ?! :lol::lol::lol: Nu exista nici o lege in lumea asta care zice ca trebuie ca posturile pe un thread sa fie numai pozitive, ca altfel deceptionezi persoana din spatele 'op'-ul....offf .... |
@ robynet: ordinea modificarilor cred ca ramane la latitudinea fiecarui proprietar zic eu, dupa cum am scris nu cred ca m-am atacat.. si nici nu am reprosat cuiva ca si-a zis parerea
@ skillzu: nu vreau sa fiu in pas cu moda, si nici sa faca cineva plecaciune la masina mea, unele persoane care ma cunosc stiu ca imi place culoarea asta de ceva timp, si nici nu am copiat pe nimeni, sau cel putin asta incerc sa cred, nu am mai vazut pe alte jante culoarea asta, si s-a nimerit sa imi refac jantele acum si mi-a venit ideea, cel putin asa e in mintea mea @ marian: eu ziceam de table atunci :) si antecebal .. let the caterinca begin ? sau poate nu. te rog sa faci caterinca pe alte topicuri, ca nu ai nici o treaba cu mine |
Quote:
fi coae serios AMERICAN,ROMAN,NORVEGIAN TOT UN OM CONDUCE MASINA,TOT OAMENII VAD MASINA PE STRADA (Ca se gasesc oameni ca tata,parintii nostrii,etc)care sa spuna ia uite ce tiganie are ala pe masina rotile rosii este partea a2 !!! dar sincer Skillzule esti excentric la treaba asta :D !!!pot sa imi fac ROTILE ROZ BOMBON CHIAR DACA NU SUNT CA "ALTII DE PRIN ALTE TARI" !!!:D !!! E Masina mea si nu am nevoie de cineva sa imi spuna cum sa o fac !!!:D:D:D:D O FAC CUM VREAU EU ,FAC ROTILE CUM VREAU EU ,FIE CA APRECIEAZA UNII SAU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
2.Fara suparare insa Skillzu a gresit impartind stikere in stanga si in dreapta.Au ajuns un must have,pe orice jeep .Eu unu renunt la ele,ii las pe altii sa le poarte,sa se dea ei rotunzi cu ele. 3.Nu mai sariti atat pe om,pana la urma fiecare ne inspiram dupa o alta masina care ne place.Unora le iese bine,altora mai putin bine. |
Quote:
2 - Daca nu o facea Skillzu o facea altcineva si o facea exagerat de prost, sti foarte bine ce tentative de stickere au aparut pana a facut Skillzu variante "Genuine" |
:headache: Cum zici tu Sprinter...:headache:...cum zici tu numa hai sa incheiem ca repet, n'am nimic sa justific tie si tu mie. Dar prima data sa imi enumeri termenii aia care'i folosesc fara sa stiu ce inseamna si sa tii explic.Acum hai sa facem un topic separat unde sa ne etalam toti cunostintele'n artele tuningului extern, sa dam pop quizuri si sa punem note. Ok asa?
Deja putem recunoaste profesori printre randuri, is dornic sa invat. Daca gresesc, am cine ma corecta, is sigur de asta. Cheers :bunch: |
Si ca tot ziceam aici de chestii out of the box...si ca tot vb. de tot felu de tipologii si terminologii...subiectul e gresit DIN FASHA. De ce trebuie neaparat mai nou masina sa fie "stance'd"??? Dc. trebuie neaparat sa fie asa si pe dincolo?
Noi nu avem cap sa gandim? Aveti impresia ca cei care au inceput chestia asta au doctorat la Harvard? Eu nu si daca ar fi masina mea cel mult mas inspira din alte chestii dar nu as cauta sa fac masina un stil aparte. Deci din nou, romanul copie ce e afara si mai rau e...ca nu copie cum trebuie nu? Seriously...sa avem noi banii lor, stilul lor de viata, strazile lor, masinile lor si dupa sa ne dam bandoleros...dar pana atunci suntem toti o adunatura din care 1 nu cred ca a terminat facultatea (ma refer ca varsta) deci prea multe nu ai ce sa ceri...toti vrem pe ici si pe dincolo, majoritatea pe banii batranilor ca la munca e naspa. Deci repet, noi nu suntem in stare, ca natzie, cultura sa gasim un stil aparte care sa ne reprezinte? Altul decat kitch tuningul si tzaran/vitan tuning...CINE NE OPRESTE??? NOI...caci in loc sa punem capu si sa gandim ceva noi belim cepele pe la altii si importam...asta ca tot vb aici de low&slow, starStikers, jante colorate & alte chestii importate. Da, arata bine, se leaga, se chestii...dar noi nu putem mai mult? sau nu vrem ca daca chiar am face ar fi degeaba ca'i mai cool sa fie "stance" sau dance sau trance sau masa... Ori faci masina dupa gustul tau si pt tine...ori n'o mai faci decat sa o faci ca e la moda sa fie asa...si pe dincolo. |
Quote:
|
Quote:
Bine fratioare, cum zici tu... |
|
Quote:
stiu rc-urile 090 a lui teo, dar daca alea sunt aceeasi culoare .. in fine cum zici tu, inseamna ca si avus blau e la fel cu atlantis blue si laguna seca, sau dakar yellow e same cu pheonix yellow, etc. dar sunt sigur ca tot nu am dreptate |
4 Attachment(s)
Quote:
@ morpheus .... proprietaru asa zicea... ca masina tre sa fie stanced, cel putin din ultimile mele discutii cu el asta vroia, suspensie blana jos, et uri potrivite, un cauciuc de care trebuie si aia e. "majoritatea pe banii batranilor ca la munca e naspa." Vezi ca dai in cine nu trebuie :))))))))))))))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning