![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Quote:
|
Quote:
|
Pai doar pentru atata nota au platit =)) :lol::lol::lol:
Culmea copiatului in cluj si cred ca peste tot: 40 de lucrări au fost copiate cu aparate xerox color :lol::lol::lol::lol: |
HAAHHAHA ce caterinca cum ma sa faci asta?:)))
Bafta maine baieti,spor la recapitulat,eu nu am la ce sa ma mai agit,dau "sesiunea" viitoare |
Ce tampiti .........:shock:
|
Quote:
|
~BAFTA tuturor maine la bio sau la ce dati :) ... sa auzim de bine ...:)
|
Baftă all !
Haideţi că o să scăpăm şi de asta ! |
Bafta nici un zvon nimic la bio cica var 11-12.
E posibil sa cada respiratia la subiectul 3.Am vazut ca este si in modelul 2010 si la sesiunea speciala.e bine de stiut Bafta! |
Nu v-ati prins inca de la romana ca NU SE STIU subiectele ? Ele chiar se trag la sorti in dimineata respectiva, astea sunt simple speculatii. Bineinteles ca este posibil sa cada respiratia undeva, la fel cum e posibil sa cada excretia sau sau circulatia.
Posibil ca in anumiti ani sa fi zis cineva ca pica X si a avut noroc, exista o sansa sa o nimereasca si restul sa aiba impresia ca ala a stiut ce subiecte vor fi desi a fost noroc pur. |
A fost bine la bio...:rolleyes2 +comisie nota 10
|
Subiecte grele de tot la fizica , dar m`am descurcat . Astept rezultatele acum .
|
+1, destul de greu la fizica, ce ai dat ? eu mecanica si electricitate, acum asteptam rezultatele .. ce sa facem
|
La biologie a fost floare la ureche + comisie / supraveghetori intelegatori, am scapat si de asta, acum am prea mult timp liber si nu stiu ce sa fac cu el :lol:.
|
Same here:D super calumea subiectele la bio
Acum e linistea dinaintea furtunii pentru mine |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning