![]() |
Re: Sibiu
1 Attachment(s)
daca tot se discuta aici de jante...imi dau si eu Borbeturile de pe masina. sunt pe 16" ,4 prezoane 7,5 fata si 9 spatele (latime) .sunt incaltate cu gume falken fk451 noi 205/50/16 ,225/45/16 ;) .initial am editat postul sa pun poza cu jantele,dar consider ca asta e mai Potrivita :lol: :lol: 8)
|
imi plac jantele..le-am tot admirat in poza pusa de tine :D :D :D
|
Deci cum dau de bucaciunea aia???? Mai pune poze cu jantele alea daca mai ai!!!! Pe bune acuma, chiar era cea mai draguta fata de la show, am remarcat-o din prima zi. Genu meu de fata:)
|
Paul,sujete...
Sunt mandru de tine Bass-ule!!!Astept sa le vad pe masina... |
1 Attachment(s)
si acum chiar o [pza cu jantele :-P
|
ce viseaza paul....... da tu esti genu ei de baiat? :P
|
Quote:
|
Eu sunt genul lui :D :D :D
|
da ce va mai iubiti voi:D
na pana la urma unde ne intalnim vineri? |
Quote:
Stiam :D http://www.**********************/for...3&d=1146033791 |
Eram absolut sigur ca ma vrea, noah sorin, cand ii dai marea veste lu' lioara si o lasi pt mine???
Mah alex, tin sa te anunt ca toate femeile ma doreste, deci sigur is genu ei de baiat, pacat ca nu ma cunoaste inca, n-ar mai suferi atat cu altii!!! DA, sigur ne intalnim vineri. Sa nu ma faceti sa vin degeaba, pe bune acuma, ca daca nu atunci raman in cj si merg in Diesel la o petrecere. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu nu nu, ca ies si cu prieteni mei jim si jack si mi-au zis ca dau ei de baut:)
Deci, sa revenim la genu meu de fata:), asta e febletea mea de la show, cea din dreapta. O vreau mai mult pt tricou:) Si asta-i pisicuta de care va ziceam cu jantele de m6 si motor de m3, deci un m36 :) |
era bine sa fi fost coupe...oricum e printre putinele pisicutze nekitch-uite
|
interesanta masina.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning