![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
Quote:
|
app la gti ul tau.....ai 140 de cai??
|
Nici nu e de 140 hp gti.E ala de 16 valve 150 de cai si celalalt de 8 valve 115 cai.
|
pt jdm:sa stii ca nu am nimic cu tine si nu mi sa parut sa fie asta o gluma,dar daca u spui asa o fi.IMI CER SCUZE si eu daca te-am luat mai tare asa.....in fine,hai sa fim prieteni cu totii si gata nu?;)....si te astept pe la intalnirile noastre sa dam mana!!!
ps:masinutza mea are 95cp...deocamdata;) |
ce fair play sunteti :)bv asa imi place :)
|
asa ar trebui sa fie toata lumea Madalin;)(si nu doar lumea de treaba din club)
|
o a vin sambata :D tot e curios baiatul ala sa vada ce shtie aia mik :))
|
tot parcarea de la faleza? sau iar se schimba locul?
|
asta trebuie s`o spuna sherifu`...
ia zi sherifule o ora shi`un loc :D |
Quote:
maine se v-a stabili ora ;)se v-a posta si pe forum.....suici tu ti-ai facut masinutza??? |
dap,si-a facut-o si cred ca o sa fie prezent.........mai putin eu:(
|
Voi deja chiar ca o dati in Mirc......asta nu e canal de pe un forum privat....este un forum public si nu este normal sa il folositi ca pe o sala de conferinta!!!!
Ve rog sa cititi regulamentul forumului si sa luati atitudine!!!! |
app...am si eu o problema...mi se aude un huruit in mers....ca si cum ar fi de la rulmenti...da tocmai ce iam schimbat au o luna...mecanicu..a zis ca nui de la asta si ca nu stie..:))....
Aveti vreo idee...??? |
Quote:
|
rog membrii clubului si ceilalti useri sa intre pe threadul gradinita deschis de azerty, sa vorbiti acolo gen chat iar cei care aveti prob cu masinile puteti intra la intrebari si raspunsuri ori pe gradinita ca e cam tot una...
au dreptate baietii aici dac e se vorbeste numai de club asa ca luati atitudine, hai la gradinita.. PS: NU MAI POSTA AICI DAC NU E VB DE CLUB! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning