![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
... totusi, daca esti al 3005-lea din 6000 si te raportezi la 7 miliarde sau cati or mai fi... e ceva, nu? Frumoasa si reusita macheta.
|
1 Attachment(s)
Nenea andrei, viper srt10 are clante(1/1) dar sunt exact pe nervura portierei langa geam si nu se observa asa usor. Macheta nu le mai are ptr ca si pe masina reala sunt foarte mici, si nu cred ca reuseau sa le graveze. Ce sa mai zic, e bestial facuta si pe rosu e the best. cam atat.
P.S. poza cu masina reala |
Merci de lamurire Mexikanu :D Am descoperit si eu manerele alea acum.
|
6 Attachment(s)
Poze cu o mica colectie Audi 1:18 :
1. Audi A3 - Kyosho 2. Audi A4 - Minichamps 3. Audi A6 - Norev 4. Audi A8 - Kyosho Revin cu prezentari la ultimele 2 in curand: |
Frumoase toate, imi place in special A8-ul, varianta asta am vrut-o si eu insa nu mai era pe stoc, da bine cu modelul ala de jante!!!
|
12 Attachment(s)
Audi A8 - Kyosho 1:18
Prima macheta cu "motorizare" diesel (4.2 tdi). E o macheta solida, grea si lucrata detul de ok. Un plus pentru jantele cu model interesant si culoarea tapiterie. Ar mai fi de mentionat faptul ca are suspensie, directie, iar in interior se misca cotiera spate. Motorul in schimb nu dispune de foarte multe detalii. |
Cu sau fara detaliile de la motor, este un model foarte reusit, atat ca macheta cat si ca 1:1. Felicitari pentru el si pentru restul colectiei de Audi.
|
Superbe audi-urile :X Chiar o colectie audi care merita toti banii:) Felicitari
|
bravo, ai numai piese grele....
eu ma bucur pt mine ca nu imi plac asa tare astea de strada....ca era jale la buzunar :) |
CRIMINALA din toate punctele de vedere , interior exterior motor ...tot ! :D sa te bucuri de ea ! :D
|
Foarte tari Audi-uri ai, sunt bestiale toate, n-am cuvinte. Felicitari sunt extraordinare. Are dreptate Promo, numai piese grele.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ma bucur ca va place mini colectia audi :hug:
Ce-i drept la machetele de generatie noua nu prea ai ce sa reproduci la motor, dar ar fi putut pune inca 2-3 detalii in partea dreapta (cum e si in realitate). Oricum sunt multumit de cum a lucrat kyosho la modelul asta :) |
Woow !... superbe modelele Audi... nu stiu de ce am trait cu impresia ca Norev nu produce decat la 1:24, Audi A6... deci pe langa A8 de Kyosho o sa "atasez" si un A6... felicitarile mele!
|
Am impresia ca Norev produce mai la toate scarile machete. Ca multe machete sunt realizate slab ... e partea a 2-a :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:44. |
- Copyright 2026 4Tuning