![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
GT40 este... OK dar nu se compara cu unul colat cu "Gulf Oil". ;)
|
Camion Bone Shaker si Citroooo, si eu vreeeaaaauuuu :(
|
Ma bucur ca iti plac, care vrei tu le prezint azi, Citro cu un HW sau cele 2 camioane.
|
Io musai vreau sa vad camionul ala Bone Shaker :D
|
Pacat ca e prea "plastificat" (adica are prea mult plastic). Si pacat ca nu poti sa bagi masina inauntru cargoului ca ala se desface si face o rampa... :-|
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 + SPEED CHAMPS 1/72 133.Truckin' Transporter (M8752)(de fapt nu e Bone Shaker, e Transporter la Bone shaker si alte modele HW , din seria asta. Mai sunt si alte modele de Transporter dar mie asta imi place cel mai mult. Ar mai fi cam 2 care as vrea sa le am , dar sa vedem cum va fi cu banii ca numa pe ebay am vazut.) 134.Mercedes Axor Transporter Auto |
Mie unu imi place la nebunie Truckin' Transporter, e chiar de avut. Pacat ca nu am vazut in comert pana acum nici un camion de la HW :(. Si bineinteles ca nici Mercedes-ul nu arata rau, dimpotriva!
|
Cum nu ai vazut?!? La Real sunt, cam 2-3 per magazin, am gasit si la Deva si la Timisoara, dar nu imi placeau modelele, ca pret nu mai stiu parca 25-30 lei pe acolo, un camion si o masina. Merci de aprecieri, eu le-am luat pentru ca imi e mai usor la camin sa depozitez noile achizitii pe trailer pana merg acasa, si asa poate ma limitez la 6 cat intra pe Merc ;), sau asta era motivul pe care l-am gasit cand am vazut ca le dadea Calin :lol:
|
Haha,mi-ai luat-o inainte cu Axor-ul :D il am de vreo luna si ceva dar nu l-am prezentat :D E bine realizat si pt cat costa...e treaba cu el!
|
Quote:
|
Eu la Real Vitan Bucuresti nu am vazut deloc. Dar nu-i stres ca ies la cautari! :D
|
11 Attachment(s)
VENOX cand iti iei (observi ca nu am zis daca:-P) si tu Transporter sa il pui sa ne minunam altele cum arata :-D.
Astazi va prezint un Citroen C3 Norev scara 3inches, cred ca e aproape 1/64, zic aproape pentru ca e mai mare decat un HW. Este prima macheta care ramane in ambalaj original, norocul meu ca se poate si scoate ;). Hot Wheels 1/64 +NOREV 3 inches 135.Ford F-150 2009 136.Citroën C3 Picasso |
Ce fain ii Picasso! Si eu am de vanzare la job niste machete Citroen!
|
C3 ca al meu ai?
|
Am si C3 dar nu e culoare ca a tau, e albastru! Daca mai astepti pana maine o sa iti arat si poza si pret!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning