![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
tereferi la clema de siguranta? am anulat-o pt ca nu reuseam sa ajung cu mana la ea. de aceea are clemele de siguranta. se deschide simplu. desfac clemele de siguranta, trag de manerul din interior si apoi o ridic...
|
si dak nu ii mai pun deloc clema?are ceva?ca nu imi place cum arata alea pe capota!
|
sa nu uiti vreodata capota dechisa si sa pleci sau cum am patit eu nu s-a inchis bine si mi-a zburat in parbriz. mai bine cu cleme....
|
Quote:
la mine la Corsa merge fara nici o problema sa o deshid.. si la voi la Vectra am vazut ca merge. multi au facuta fara sigurante pe capota asa cum are Gabi.. deci fa-l si dupa vezi tu .. sa ai succes |
multumesc mult baieti!o sa incerc sa vad ce iese!oricum dak e sa stric ceva mai am o capota de rezerva!
Un an nou fericit! |
Quote:
|
sal. nu am rezolvat inca. la nebunia de este la rar nici nu ma gandesc sa rezolv zilele astea. in jur de 6 mil m-a costat tot.
|
1 Attachment(s)
Cand omu se plictiseste , se mai joaca cu ceva masini stance , in desen am mai coborat-o un pic .
|
multumesc mult de desen. ma face sa zambesc...stii ca am terminat artele la sectia design industrial...nu ma apuc sa critic desenul dar e destul de reusit. merci mult!
|
Cu placere . Dar sa stii ca este o schita. Pot face pana la ultimul detaliu un desen . Am facut asa ceva rapid ca sa mai invioresz topicul ;)) . Cand ii tragem poze la masina? Ca mi-am luat aparat nou :>
|
Quote:
|
posibil sa ma sti din liceu. azi am montat o intermediara noua. nu se mai aude asa tare evacuarea. maine rar. itp,culoare si inmatriculare
|
masina este in proportie de 90% gata. maine trec culoarea in certificat si am scapat.asigurare noua+toba intermediara noua bosal. urmeaza interior gsi semipile si sa polishez buzele la jante.
|
s-a terminat tot la masina. e alba in acte, are itp pana in 2014, asigurare. din nou pe strada. poze in curand cu troienele pe ea
|
3 Attachment(s)
m-am uitat pe tot topicul. ma uit cum a fost masina asta si cum a ajuns....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning