Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

gbry_el_05-RSG 29-12-11 12:37

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

tereferi la clema de siguranta? am anulat-o pt ca nu reuseam sa ajung cu mana la ea. de aceea are clemele de siguranta. se deschide simplu. desfac clemele de siguranta, trag de manerul din interior si apoi o ridic...

geo@tfk 29-12-11 13:01

si dak nu ii mai pun deloc clema?are ceva?ca nu imi place cum arata alea pe capota!

gbry_el_05-RSG 29-12-11 13:34

sa nu uiti vreodata capota dechisa si sa pleci sau cum am patit eu nu s-a inchis bine si mi-a zburat in parbriz. mai bine cu cleme....

allexandru 29-12-11 17:01

Quote:

Originally Posted by geo@tfk (Post 4799173)
cum mai deschizi acum capota cu badboy lookul?fiindca vreau sa fac si eu la a mea si nu stiu cum mai deschid capota daca il fac!

fai tu baddoy-ul si dupa vezi tu ce ii faci..
la mine la Corsa merge fara nici o problema sa o deshid.. si la voi la Vectra am vazut ca merge. multi au facuta fara sigurante pe capota asa cum are Gabi..
deci fa-l si dupa vezi tu .. sa ai succes

geo@tfk 29-12-11 17:55

multumesc mult baieti!o sa incerc sa vad ce iese!oricum dak e sa stric ceva mai am o capota de rezerva!
Un an nou fericit!

andrey88 29-12-11 22:37

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4796770)
gata am reusit in sfarsit sa imi ridic certificatul de la politia olt. maine la rar la itp si schimbare culoare.

Salut! Felicitari pentru masina! cum ai rezolvat cu RAR-ul? Ce ti-ai omologat pana la urma? niste detalii si preturi? Eu as vrea sa imi omologhez niste dimensiuni la anvelope mai mari...de aia te intreb ca nu stiu care sunt demersurile!

gbry_el_05-RSG 29-12-11 23:29

sal. nu am rezolvat inca. la nebunia de este la rar nici nu ma gandesc sa rezolv zilele astea. in jur de 6 mil m-a costat tot.

ss_seby 03-01-12 16:23

1 Attachment(s)
Cand omu se plictiseste , se mai joaca cu ceva masini stance , in desen am mai coborat-o un pic .

gbry_el_05-RSG 03-01-12 22:35

multumesc mult de desen. ma face sa zambesc...stii ca am terminat artele la sectia design industrial...nu ma apuc sa critic desenul dar e destul de reusit. merci mult!

ss_seby 03-01-12 23:11

Cu placere . Dar sa stii ca este o schita. Pot face pana la ultimul detaliu un desen . Am facut asa ceva rapid ca sa mai invioresz topicul ;)) . Cand ii tragem poze la masina? Ca mi-am luat aparat nou :>

Greku`BWJ 04-01-12 00:00

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4806293)
am terminat artele la sectia design industrial...!

Aha , deci din liceu mi se parea figura cunoscuta ! :))

gbry_el_05-RSG 05-01-12 19:29

posibil sa ma sti din liceu. azi am montat o intermediara noua. nu se mai aude asa tare evacuarea. maine rar. itp,culoare si inmatriculare

gbry_el_05-RSG 19-01-12 20:01

masina este in proportie de 90% gata. maine trec culoarea in certificat si am scapat.asigurare noua+toba intermediara noua bosal. urmeaza interior gsi semipile si sa polishez buzele la jante.

gbry_el_05-RSG 27-01-12 18:52

s-a terminat tot la masina. e alba in acte, are itp pana in 2014, asigurare. din nou pe strada. poze in curand cu troienele pe ea

gbry_el_05-RSG 02-02-12 20:51

3 Attachment(s)
m-am uitat pe tot topicul. ma uit cum a fost masina asta si cum a ajuns....

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning