![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
merci merci si sper ca odata cu cele afirmate mai sus sa se inceteze cu jignirile astea la adresa unora care chiar iincearca sa rupa cu ceva monotonia asta care s-a creat in materie de "tiunat" masini.
|
Quote:
|
Mai, am si eu o nedumerire ca sa-i zic asa...
Spunea TAU, in fine, nu trebuia el s-o zica, c-o banuiam dinainte, da' zicea el ca producatorii videoclipului cautau fix o DACIE si nimic altceva! Ma-ntreb de ce... De fapt, am eu o teorie, sper sa nu fie adevarata, da' nu cumva masina lui TAU (repet, nu-mi doresc asa sa stea lucrurile), e pe post de panarama in videoclipul ala?!? |
Quote:
in speranta ca m-ai inteles asteapta videoclipul.... iti multumesc! |
Stai pretene cuminte, departe de mine gandul de a face panarama, doar ca stii si tu prea bine probabil parerea generala a romanilor vizavi de dacie. Si d-aia m-a mirat ca aia cautau dacie pt videoclip si nu ferrari...
Sper c-ai inteles care-i treaba, numa' bine. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
respeeeect.... bv omule....dar am si eu o problema...una mik... mi s-a parut mie...sau la 4tunning avea faru de pe stanga crapat?.....
|
multumesc frumos pentru note....babyblue ce a facut evo la curse azi ca nu am avut cum sa merg :(...cat despre TAU pot spune cu siguranta ca nu sunt singurul care aduce laude masinii lui...mai acum cateva ore mergea cu masina prin romana si eram la terasa si cand a aparut cu masina pe acolo se uitau toti si culmea spre surprinderea multora care il critica lumea era chiar foarte impresionata si aduceau numai cuvinte de lauda...inca o data bravo pentru mashinutza si tine-o tot asa
|
ms frumos dac-ule! nu am cuvinte ........ 10x ;)
|
Re: Prima Dacie Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
|
lasa ca oricum merita tot respectul pentru castigul in imagine adus unei masini care pentru unii reprezinta o pasiune...oricum merita tot respectul si sincer inclin sa cred ca il are deja
|
:!: Frmos... pentru o dacie...:!:
|
asteptam cu nerabdare sa te vedem cu jentile alea...poate facem o intalnire (mai reusita ) sa ti le admiram (stiu stiu sunt a 23213123 persoana care se leaga de jentile tale :D).oricum poate data viitoare vin mai multi...ce a facut evo crew la curse azi, ca nu am reusit sa vin?
|
Videoclipu cand al vedem
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning