![]() |
nuuuuu las' mah ca stie baiatu cum/ce sa faca
arturica,fa tata ca mine,numa' ca schimba numele |
statzi ma linishtitzi ca shtiu care e limita...shi nu ma dau eu de gol...
needbrain->fi mai explicit tata |
faza cu \"am un tovarash....ii place de una...\" bla bla bla
|
Re:
Quote:
|
asta cu spus numele unei alte tipe, l-am patit si eu, am incurcat numele exact in cel mai incins moment, if you know what i mean :lol:
nici in ziua d azi nu m-a iertat pt faza aia. eh, soarta :twisted: |
aleks...ghinion
@ art: cum am facut mah io cu loredana?cand am intrebat-o despre flory? ba da scurta mai ai memoria |
Re:
Quote:
gata m-am prins...ce sa faci...daka nu iau lecitina... |
las ca cu timpu' se imbunatateste si memoria :D
fa-i un update la creier :) |
si nici nu dai pe scoala :lol:
|
Re:
Quote:
not good :lol: :twisted: |
cum sa nu ma duc ma la scoala?
eu ma duc ...dar se mai ivesc tovarashi dealde sebi care vin shi ma trag la chiul ca dee tre sa bem o cafea...mai stam de vorba... |
Re:
Quote:
las' mah ca tovarasii ca sebi au prioritate :lol: |
am un copil in cartier ... care intra pe net si invatza repici de agatzat .. si el crede k tin
mi`a zis una intr`o seara .. care si acum imi aduk aminte .. de ea .. k am facut febra de cat am ras .. cica citez : \" ma duk la o pisda care`mi place mie si`i zic ... auzi tatal tau e terorist k tu eshti o bomba ? \" ... am ras ... cu geninghii la gura :) .... si multe alte faze ... cea mai tare faza care mi`a povestit`o un amik apropo de agatzat s`a intamplat vara trecuta .. cu o tipa din neamtz ... era in discoteca la mare si el si ea ... ea era cu nushte amici .. fara prieten .. el s`a bagat in seama .. tipa mai era si cu alte pretene . in fine nu asta e relevant .. si .. ametzit cum era .. ii zice tipe .. auzi .. imi place la nebunie cum te mishti si nu shtiu cum sa iti zic .. asa k iti Zic direct .. vrei sa mergi cu mine sa ne f*tem ? si ... tipa a zis DA .... apoi i`a povestit k a venit la mare fara preten si vroia sa simta si ea cum e sa o faci fara obligatzii si etc ... dar oricum faza a tinut .. nuh .... n`atzi vrea sa fitzi in locul lui sau sa avetzi macar acelashi bulan ... eu da .. tot visez :) |
:D belea rau
|
ciudat e ca am mai auzit o poveste ..
deci pus intrebarea asta .. direct ! si raspuns afirmativ .. : / ciudat :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning