![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
Quote:
|
14 Attachment(s)
noi lucrari la dacie.am pus proiectoarele,becurile la faruri,al luat alta nuca la schimbator sau cum se numeste,husa noua la schimbator.
Si am cumparat si 2 burdufuri deale mari ca unu e rupt.si cateva poze si cu rezultatu burdufului rupt:(.nu va luati dupa data depe poza ca nu e reglata bine.urmeaza luni sa schimb burdufurile si cuplaju la volan. |
Quote:
ar trebui sa dai aia cu logan club jos, ca nu ai logan, si sticlerul de pe bara spate, la fel, nu are ce cauta acolo, scoate stopurile astea si punele pe cele originale cu partea de sus innegrita;) |
stikeru logan club am vrut sa il dau jos azi dar nu am mai avut timp dar il voi da jos luni cand voi schimba burdufurile.cu stopurile mai ma gandesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce rol are butonul ON/OFF de langa frana de mana?
|
butonul on / off de langa frana de mana este pentru subwoofer (pentru tubul de nitro ala mic din portbagaj nu extinctorul :twisted: )
|
last response : stergatoare de alea am si eu si cel de pe dreapta l-am facut sa fie putin mai curbat si acum nu mai atinge cu mijlocul asa ca mijlocul lamelei nu sterge ... l-am facut la loc ... l -am apasat ... i am facut toate prostiile nu merge si pace :(( ... in rest parere buna despre ele numai sa nu incercati sa le curbati ...
|
ITI IEI UNUL MAI MAI MARE PT DREAPTA ASA AM FACUT EU;) SI VA STERGE CALUMEA
|
Quote:
|
La cel de la pasager asa am facut am taiat ca daca nu taiam iesea vreo 2 cm pe cheder ... oricum si in orice caz nu vrea sa sterga la mijloc ... de ce ? pentru ca daca stai inauntru si te uiti la lama vreo 7-8 cm sa zic asa din lama luat din stanga in dreapta este "flecita" in jos pe geam ... urmeaza partea care nu sterge ... vreo 5 cm sau chiar mai mult ... lama e "flecita" in sus pe geam... culmea ... si restul e tot "flecita" in jos ... asadar mijlocul nu sterge niciodata ... o sa mai lucrez la asta ( rectific ... sterge daca apas pe bratul stergatorului) ... ... dar sa nu facem chat pe forum ... acum on topic : daca i-ai da triplele alea jos si ai pune originale sau alta inventie ar fi altceva :D;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning