![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
WOW, cum arata Megane-ul asta, e supertare. Felicitari pentru el.
|
Asta e cel mai tare vazut de mine pana acum, felicitari man:!::!::!:
|
Quote:
Imi place la modelulu asta cum se deschid usile. |
daca e cea de la noutati 1/24 de unde ai luato si cu cat sunt interesat de ea
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
merci :-P Quote:
Quote:
Quote:
O sa fac si o comparatie intre cele 2 Megane Trophy, sunt din aceasi serie. |
Frumos Megane-ul Trophy si destul de bine facut pentru Solido. Mai ca imi face cu ochiul.
|
Draguta achizitia, l-am vazut si eu pe aa.ro, tare de tot, felicitari, dar cum eu sunt mai old school imi place mult si varianta neagra, totusi de felicit pentru macheta:bunch:
|
Uite ce ziceai mai demult dupa ce ti-ai luat Megane RS MTK:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Am vazut ca si bburago o sa-l scoata la scara 1:24 si astept sa-l vad si la tine, merci maestre Racer21 8) |
17 Attachment(s)
Renault Megane Trophy 2009, 1:18, SOLIDO
O macheta impecabila din toate punctele de vedere. Cum privesti machete in prima faza te indragostesti, in sensul ca, vopseaua este satinata si superb aplicata. Decaluri vopsite, capac motor detasabil, stergator mobil, usi pe sistemul lambo-dors, jante negre, discuri realiste, etrieri frumos executati, inscriptie Michelin pe cauciucuri, geamuri negre, inclusiv parbriz din "fabricatie". Evacuarea extrem de bine realizata. De-a dreptul: dragoste la prima vedere… Scuze Moderatorilor pt. numarul mare de poze, am pus si cu detalii, sa nu fac 2 posturi. |
Superbă din toate punctele de vedere !!! Şi eu te rog să mai faci câteva poze la detalii să se vadă mai bine :D ! La o aşa machetă se merită...felicitări ! :D
|
Revin cu comentariu, ai facut o alegere foarte buna, imi place foarte mult macheta si cred ca esti primul care a pus-o pe forum, nu am mai vazut-o prezentata cam pe nicaieri pana acum. Succes la adaugarea de noi modele!
|
Foarte interesant modelul, mai ales felul in care se deschide capota motorului si usile.Impecabila ce sa mai zic:lol::joy::bunch:
|
Nu am cuvinte , superba , impresionanta , prea frumoasa pentru a comenta ceva.
Cred ca e o macheta ce se va vinde bine ! Imi place mult! :-) |
Cred ca au dat-o fff bine cei de la Solido cu macheta asta exceptionala:!::!::!:
Felicitari man e superba si pozele la fel:!::!::!: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning