![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Mersi alin. Asa sa fie sa duca multi km ca astfel va primii si cadouri
|
:O:O:O:O:O
cata diferenta de la prima pana la ultima poza..... masina e super tare in prezent si ma astept sa fie si mai tare, ovi iti doresc sa faci masina mult mai "jmechera cu doi de JM" decat a mea, MULTA BAFTAAAAAAA |
Mersi flo. Sa speram ca va ajunge si mai frumoasa decat e:D
|
Quote:
:peace::peace::peace::peace::peace::peace: |
1 Attachment(s)
Pana vin amortizoarele si semnalele am mai cumparat ceva. Acuma sper sa reziste ceva timp pe masina
|
Frumoase. De pe net le-ai comandat? Bafta cu masina ;)
|
Mersi.Da le-am cumparat de la useru Ovidu de pe forum
|
ovi sunt chiar frumoasa, dar cred ca o sa le fac cu ochiul hotilor :)))
|
Ma eu sper sa reziste ceva timp pe masina:D. Poate le iau in casa seara:-):-)
|
Le pui doar cand iesi la plimbare cu masina:D
|
Eu zic sa pui capacelele doar pentru sedinte foto! Altfel n-are rost! Ramai fara ele instant! Mie mi le-au furat pana si pe cele normale de plastic! Nu cred ca un adult ar fura asa ceva, ma gandesc ca hotii sunt copii colectionari de capacele... :))
|
Pai si eu am avut de metal iar cand taicamiu a fost bolnav si nu a miscat masina 2 saptamani au disparut doua dintre ele. O sa ma mai gandesc:-)
|
1 Attachment(s)
Am primit saptamana asta amortizoarele si semnalizarile, sper cand vine caldura sa le montez
Cu semnalele sunt cam indecis nu prea imi plac si cred ca o sa le scot la vanzare. Eu am semnale smoked din fabrica pe ea si sincer am impresia ca dau mult mai bine alea. |
4 Attachment(s)
Pana mai primesc pareri despre semnalizarile pun si o poza cu bordul deoarece eram dator. Mai am de facut aeroterma dar ma gandesc sa cumpar un fir luminescent ca sa nu ma mai chinui cu asezarea ledurilor.
|
E foarte buna ideea cu firul luminoscent,arata bine si interiorul pe timp de noapte
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning