![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
JusT_SaY_BoBo :iti multumesc pentru aprecieri :D observ ca urmaresti topicul de multa vreme cand o sa ne cunoastem am sa te dau o tura :D ca drept recompensa:) :workout:
antacebal : da am sa mai tai inca o spira :D Gyo*TDS : iti multumesc ca ma sustii :) si ca mereu scrii aici pe topic ma face sa ma simt si eu important parca ma faceti sa simt ca mai am si eu masina desii nu am mai mers cu ea de 2 luni :poke: 69WRX : ba frate parca nu ai stii ca sunt LEGAT DE PARTEA CU TAIATUL DIN ARCURI :) LA CUM MERG EU CU MASINA PRIN ORAS:) POT LUA SI 30 D DENIVELARI Cele pe 4degete din baia de ulei pana jos nu imi permit sa merg mai tare cu ea :D :pelvic_th :pelvic_th |
PUNE FRATE POZA DIN SPATE CA MOR DE CURIOZITATE!!!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
cam asa sta a mea acum! n-ai poze noi??
|
Quote:
nu am nu am apucat sa ii fac :D era noapte:D cand am scoso :D:D poate treci maine pana in pranz pe la mine :D |
pe la ora 3 ajung in berceni! te sun maine!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
20 Attachment(s)
si iti pun si cu pisica ca sa faci o diferenta :D de masina cu personalitate :D:D:D :peace:
|
Quote:
bafta in continuare:twisted: |
5 Attachment(s)
Quote:
dupa cum cred ca vezi :D am pastrat traditia verde :D joasa :D badboy :D zgomotoasa :D asta chiar e zgomotoasa rau :D avand in vedere ca am serpi si teava pana in Remus :chainsaw: :chainsaw: am de bagat cativa bani in mici retusuri ,dar oricum nu va avea parte de retusuri va fi revopsita toata desii nu are rugina :rockon: :rockon: azi i-am tras un polish :D pe care il pot face oricui cu 1.5 milioane :D:D:D |
de ce sa vopsesti ma masina ? asa aiurea ca ti-a venit tie sa o vopsesti ? o sa se vada aiurea nu o sa mai iasa niciodata cum a fost
|
Quote:
|
atata timp cat nu o sablezi inainte de vopsire sa fie tabla goala nu o sa mai iasa niciodata la fel...o sa se cunoasca ca e strat mai gros de vopsea pe muchii
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning