![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
decizii ,decizii , decizii!!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
cu vopseaua te anunt,sa vb intai cu vopsitorul Quote:
Quote:
|
Quote:
|
da pot sa fac si cum zici tu,dar in realitate arata destul de bine si asa.oricum o sa o mai aranjeze vopistorul din kit de fibra
|
te rog eu ai grija cu aripile din spate, nu vopsi masina pana nu ies cum trebuie, crede-ma decat sa fie gata maine si in valuri mai bine peste o sapt si cu o linie, mai ales la vopsea lucioasa
|
Quote:
|
Daca isi da silinta o sa iasa bine :) multa bafta ;)
|
Quote:
|
Faci treaba buna bravo ..... Pe la capitala cand mai vi ?
|
ms,ms. ma cred ca o sa vin cand e oltcitul gata,sa facem acolo o intalnire de oltence :D
|
3 Attachment(s)
azi masina a plecat la vopsitor,intr-o saptamana e gata.pana atunci o sa curat si o sa asamblez motorul sa fie gata doar de urcat sus pe masina :D
|
poate facem o intanlire de oltence pe la ploiesti caci in monumentul de fata in bucuresti numarul lor a scazut drastic....
Bre,masina merge doar la vopsit sau si la tinichigerit?nu de alta dar vad ceva rugina la traversa spate,pe la badboy,la aripi :shock: daca vopsitorul nu curata bine acea rugina,dau maxim 1 an pana se umfla vopseaua in acele locuri....hai 2-3 daca o tii doar in garaj si iesi rar cu ea :evil: de ce nu te-ai ocupat personal de ea si sa lasi vopsitorului doar finisatul si vopsitul propriuzis? |
bafta cu oltcitu dree!!
|
Quote:
|
ia zi-mi si mie unde mai exact stai in valcea
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning