![]() |
pai mi-ar placea sa imi pove aleks..ce legatura are cu mercedes-urile....ce aventuri a trait in tineretile lui..dar asta ramane la latitudinea lui :P ...
|
Din cate am inteloes este vorba de vreo 670.000 lei metrul. Dintr-un metru intra can 20 sigle.
|
ar veni cam 33.500 e lei adica 3.35 de lei noi. e bun pretzu. :roll:
|
pai aleks avea 190d. si masina aia a avuto 5 ani de zile. a bricolato in tot felul.
|
saraca masina...de fapt saracile masini...care nimeresc pe mana unor oameni (k tatal meu :? ).... pacat de firma :)
|
dar ce face tatal tau cu masina?
o exploateaza la maxim,sau nu o exploateaza mai deloc? |
BAGA-L IN CLUB. 8)
|
:lol:...tatal meu...face taxi cu masina aia..deci...nush daca tre sa va mai zic ceva..o sa zic numa : Saracii clientzi....cei care merg o data cu taicameo cand are chef de viteza...a 2 oara mai bine o sa mearga pe jos decat cu el....eu una..nu ma mai duc cu el(prea des) :)
|
http://images.google.ro/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DG asta??????????????? oare asha va arata?????? :?
|
shhhhttttt ;)
|
ooooooooooo un pret super mic. ma asteptam la cv mai mare. baieti aduceti cv si ptr bucuresti. ok si legitimatiile eu asta astept. legitimatiile si tricourile cand sunt gata.
|
2006 o sa fie un an mai special. 8)
|
asteptam orice. :lol:
|
asteptam orice. :lol: orice lucru e bine venit
|
asa este mertan are dreptate orice lucru venit din partea clubului e bine venit. tot asa baieti
CRAZY DRIVERS RULLZ |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning