![]() |
De ce nu asteptati, voi, momentul \"X\" ???
|
I CAN TRANSLATE IN TO PLAIN ENGLISH!!
BY THE WAY: BRITISH OR AMERICAN, ENGLISH THAT IS!!!! :wink: |
Dati-mi o bucata si v-o traduc...daca vreti dovada ca stiu, va aduc diploma de Cambridge first certificate...
Va ajut cu cea mai mare placere... :wink: |
Deocamdata nu-i nevoie. Am vorbit cu Vali, i-am spus ideea, a \"imbratisat-o\", dar DEOCAMDATA n-o va pune in aplicare. Pe viitor (un viitor apropiat) se aplica. Ramaneti pe fir :wink:
|
Re:
Quote:
|
peste 100.000 de articole :P :D :drunk:
|
am zis eu ca pana in 2005 datzi de 3000 de useri :D uraaa
|
...din care reali nici macar 1000...numa' 200sx si-a facut vreo 40...
|
hmmm.... reiei aceeasi discutie....
ia intreaba-l te rog cati are din ei? acesti useri sunt useri activi care au cont si se logheaza pe forum |
Cati useri se logheaza in medie pe zi? Cati pe luna si care dintre astia 3000? Asta conteaza, in opinia mea. Eu am deja 3, din care numai unul il folosesc curent. D-zeu stie cati mai sunt cu cate vreo 5-10. Deci, are vreo relevanta ce scrie acolo jos?
|
Re:
Quote:
|
Gabi, era retorica intrebarea :lol: Am vrut sa spun cati sunt inregistrati si cati se logheaza in medie zilnoic sau lunar? E o diferenta mare si denota situatia reala...
|
Re:
Quote:
+ ca acuma se pare ca nu mai faci asa usor un user (s-au dus vremurile in care se facea userul in mai putin de un minut) |
Scuza-mi curiozitatea, dar ce faceai cu atatia?? :mrhappy:
Sunt multi useri inactivi pentru ca sunt atatia care nu vor sa posteze, ci doar sa citeasca si si-au facut user ca sa vada pozele... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning