Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 30-08-10 17:53

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3621111)
Eu le-am primit in punga no name :lol: O sa intreb maine de unde le`a adus daca vrei. Sper sa imi spuna...:???:

Ok. Mc mult. Roaga-i frumos,sau macar sa-mi spuna cum se numesc. Pune o poza 2 aici sa le vad si eu te rog.

JohnnyX 30-08-10 17:55

Nu am poze chiar acum, dar ii fac in maxim o ora.:-)

JohnnyX 30-08-10 18:43

2 Attachment(s)
Pozele promise :arrow:

VladM 30-08-10 18:54

Merci mult. Te duci maine sa intrebi te rog ?

JohnnyX 30-08-10 18:56

O sa intreb. Dupa amiaza o sa te anunt. ;)

JohnnyX 31-08-10 12:11

Am fost, m`am interesat. Ornamentele se numesc "grilaj proiector bara". Cat despre firma prin care lucreaza nu mi`a zis prea multe. Face comenzile prin programul intern al firmei, o firma care aduce doar piese originale, cica unica in tara.
Vreau si eu sa comand tavita aia de la portbagaj, dar am inteles ca e cam scumpa. Tu ai avut`o la masina?

VladM 31-08-10 16:37

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3623199)
Am fost, m`am interesat. Ornamentele se numesc "grilaj proiector bara". Cat despre firma prin care lucreaza nu mi`a zis prea multe. Face comenzile prin programul intern al firmei, o firma care aduce doar piese originale, cica unica in tara.
Vreau si eu sa comand tavita aia de la portbagaj, dar am inteles ca e cam scumpa. Tu ai avut`o la masina?

Care tavita te referi ? Aia de deasupra rotii de rezerva ? Multumesc ca te-ai interesat.

JohnnyX 31-08-10 16:42

Aia care se ridica deodata cu hayonul. Toate hatchback`urile au, eu am luat`o fara si se vede tot ce am in portbagaj de pe locurile din spate.

VladM 31-08-10 16:58

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3623902)
Aia care se ridica deodata cu hayonul. Toate hatchback`urile au, eu am luat`o fara si se vede tot ce am in portbagaj de pe locurile din spate.

Si eu am luat-o dupa,imi cereau astia la dezmembrari 100 ron pe ea,dar am un prieten care lucreaza la gaz si un subaltern de-al sau are un parc de dezmembrari si i-a dat-o asa :) Mi-am gasit grilele alea,44 de lei bucata,mi-am facut comanda. Mai trebuie sa-mi iau si capacul ala de deasupra rotii de rezerva ca nu-l am...

JohnnyX 31-08-10 17:32

Aici e plin de parcuri de dezmembrari si nici unul nu are modelul asta de Ibiza. Mie mi-ar fi ok si cu 100 de lei. Nu au site parcurile respective? Ti-ai comandat grila cu sau fara loc pentru proiector? :D

VladM 31-08-10 17:35

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3624031)
Aici e plin de parcuri de dezmembrari si nici unul nu are modelul asta de Ibiza. Mie mi-ar fi ok si cu 100 de lei. Nu au site parcurile respective? Ti-ai comandat grila cu sau fara loc pentru proiector? :D

Eu pe net am cautat cand m-am apucat de masina,am luat mai multe numere de la dezmembrari si am sunat la toti,dar pana la urma mi-am luat nou totul. Cauta si tu pe google ca eu le-am sters pe toate. Mi-am luat fara proiectoare,imi place mai mult asa :)

JohnnyX 31-08-10 17:51

O sa mai caut, poate am noroc. Ms pt sfaturi. Sa pui poze cand le montezi !:D

VladM 31-08-10 18:01

Ok. Nu ai pentru ce. O sa pun poze :)

VladM 01-09-10 16:56

Le-am primit,din pacate sunt cu suport de proiectoare,nu le mai fac retur le las asa. Trebuie sa le vopsesc zilele astea si le fac poze.

Dementor 01-09-10 19:05

oare de ce in 70% din cazurile in care comanzi o chestie vine altceva in colet:???:acum o sa trebuiasca sa cauti si proiectoare si presupun ca si blocul de lumini, sau lasi asa gol?

All times are GMT +2. The time now is 19:32.

- Copyright 2026 4Tuning