![]() |
Re: Seatul meu minor !
Quote:
|
Nu am poze chiar acum, dar ii fac in maxim o ora.:-)
|
2 Attachment(s)
Pozele promise :arrow:
|
Merci mult. Te duci maine sa intrebi te rog ?
|
O sa intreb. Dupa amiaza o sa te anunt. ;)
|
Am fost, m`am interesat. Ornamentele se numesc "grilaj proiector bara". Cat despre firma prin care lucreaza nu mi`a zis prea multe. Face comenzile prin programul intern al firmei, o firma care aduce doar piese originale, cica unica in tara.
Vreau si eu sa comand tavita aia de la portbagaj, dar am inteles ca e cam scumpa. Tu ai avut`o la masina? |
Quote:
|
Aia care se ridica deodata cu hayonul. Toate hatchback`urile au, eu am luat`o fara si se vede tot ce am in portbagaj de pe locurile din spate.
|
Quote:
|
Aici e plin de parcuri de dezmembrari si nici unul nu are modelul asta de Ibiza. Mie mi-ar fi ok si cu 100 de lei. Nu au site parcurile respective? Ti-ai comandat grila cu sau fara loc pentru proiector? :D
|
Quote:
|
O sa mai caut, poate am noroc. Ms pt sfaturi. Sa pui poze cand le montezi !:D
|
Ok. Nu ai pentru ce. O sa pun poze :)
|
Le-am primit,din pacate sunt cu suport de proiectoare,nu le mai fac retur le las asa. Trebuie sa le vopsesc zilele astea si le fac poze.
|
oare de ce in 70% din cazurile in care comanzi o chestie vine altceva in colet:???:acum o sa trebuiasca sa cauti si proiectoare si presupun ca si blocul de lumini, sau lasi asa gol?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning