![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
sincer era nickul cu care intram pe mIRC
|
Griffo - am o vorba "esti parter" adica esti la nivel jos...distrus...si "griff" in germana inseamna nivel 0,parter..si prietenii mi-au spus Griffo de mic ca aparuse melodia cu Griffo si Parazitii...si suna bine decat Griff :)
|
Salut.A doua mare pasiune a mea,dupa mecanica,este pescuitul si de aici provine,iar 47 este varsta,numele mic este Gabi.:-)
|
cand eram mic ma strigau cosmos (de la nume, Cosmin)... cineva a inteles gresit numele (vrand, nevrand) a zis hormo... si toti au inceput... hormon.... h0rm0n (cu zero, da mai bine !:-))
|
la mine e un cuvant alan-dala
|
nume za familie + 26.09.19,... toamna :P
|
de la prenume ALXS=ALEX
|
mihai88= numele meu si anu nasterii
|
LUCKAS= am fost la niste prieteni in AUSTRIA si toti i-mi spuneau luckas,numele meu e LUCIAN.
|
la mine darius vine de la un nume dintr-un film care mi-a placut....mcscotty e de la un desen animat iar dms e prescurtarea celor 2 nume DMS(darius mcScotty)....mai este un motiv:toti prietenii imi zic asa darius si din jocul nfs carbon...ei zic ca seman cu tipul steken deck zis darius
|
Vlad de la prenumele meu,si M de la al-2-lea prenume...Michael :)
|
CUBANEZ84 anul nasterii si cubanez ca am culoarea mai inchisa si asa imi ziceau baietiii de pe la 7 ani si am ramas cu el deci toata lumea imi spune cubanez de aici vine si useru.....
|
E prenumele meu.
|
eu asa am id cu aleyx..mereu alex e luat si aleyx mai greu :P ... si imi plac masinile oltcit :) da nu imi cumpara tata :(
|
vwgolf_trei vine de la masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning