Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Concurs (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/141017-concurs.html)

gonzy_et 19-02-10 08:06

Re: Concurs

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3098695)
Car: Nissan Skyline R34 GTR
Engine: Nissan RB26DETT
Suspensions: Blistein Adjustable 7.0" inches
Paintjob: by Maryus_x90

Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat.Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color.

gonzy_et 19-02-10 08:13

Quote:

Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat).Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color.

gonzy_et 19-02-10 08:23

Quote:

Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat)Si inca o mica critica daca ai pus ca reclama cauciucuri HANKOOK de ce ai lipit si TOYOTYRES sau poate are pe fata TOYO si pe spate HANKOOK .Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color.

gonzy_et 19-02-10 08:25

Quote:

Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat)O mica critica daca ai pus ca reclama cauciucuri HANKOOK de ce ai lipit si TOYOTYRES si pe cauciucuri scre GOODYEAR asta te cam depuncteaza (aveti grija nu puneti in prostie reclame ca da naspa pentru cei care se pricep).Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color.

gonzy_et 19-02-10 08:35

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3094465)
NEXT...

Iteresanta abordare atragi lumea chear de acea ca e altfel masina, fata fara grila ma refer dar si restul ma refer to tons e simplu si cu efect multa critica nu am ce spune si bodykitul e frumos mai simplist dar mere. Critica nu prea am de spus cat ca dc nu ai pus reclama XSengineering orizontal k si BORLA pe partea opusa.

gonzy_et 19-02-10 08:49

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 3101572)
Nissan Skyline R34

OK, vad ca iar ati inceput "bine" ... imi pare rau, dar asta este problema mea, nu incep la timp si termin la limita :???::cry:

Nu conteaza, nu vreau sa mai vad vreo cearta in legatura cu chestii dinastea.

Later Edit: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...challenge.html

Da Andrei e meserias k deobicei bodykitul ai lasat destul de simplu dar eleronul poate cerea unul mai meserias din carbon da asta ramane de vazut. Critica mi se pare cam in plus Decalul lateral care nu inteleg ce e ganescai o pata habar nu am nici nu se vede bine, in rest ansamblu total mi se pare bun dar ganesca nu e ceva ce nu am vazut pana amu nu e ceva ce sa provoace sau sa iasa in evidenta ca stil (de la tine ma asteptam la mai mult).

P.S. Sa te uiti pe topicul de Grid Drift ai de jucat meciul din campionat

Maryus_x90 19-02-10 11:40

@gonzy_et-chestia cu cauciurile am uitat, aveam si Hannkook da mi-a luat o saptamana sa fac PJ pt ca e foarte greu in jocu asta, si m-am grabit sa fac pozele si nu am mai dat importanta la mici detallii deoarece nici numai aveam timp :)....jocul este Street Legal Racing Redline....

cozmin23 20-02-10 16:01

azi faceti pollul?

Maryus_x90 20-02-10 16:02

s-a facut deja :D https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...challenge.html

cozmin23 20-02-10 16:27

mersi,nu vazusem

JuST_GiuGiu 24-02-10 09:48

Din cate vad eu Poll-ul sa inchis si din noua a castigat aceiasi persoana!
Si se pare ca nu a anuntat masina urmatoare.....
Propun o regula cel care voteaza sa si argumenteze de ce!Asa ii trimit si eu lui X PM si ii zic sa ma voteze.....Eu nu am vazut pana acum la Maryus cineva care sa argumenteze de ce la votat(inafara de cei care activeaza aici)!

Maryus_x90 24-02-10 11:10

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3118470)
Din cate vad eu Poll-ul sa inchis si din noua a castigat aceiasi persoana!
Si se pare ca nu a anuntat masina urmatoare.....
Propun o regula cel care voteaza sa si argumenteze de ce!Asa ii trimit si eu lui X PM si ii zic sa ma voteze.....Eu nu am vazut pana acum la Maryus cineva care sa argumenteze de ce la votat(inafara de cei care activeaza aici)!

in primul rand nu am trimis nimanui PM ca sa ma voteze, si nu inteleg de ce oftici atat, si probabil ca daca ai juca si tu slrr si ai stii cat de greu este sa faci un pj atat de complicat in jocul asta ti-ai da seama ca meriti voturile, si in al 2 rand e doar un simplu concurs nu inteleg de ce atata cearta si oftica intre noi...

Tema pentru urmatorul concurs este un pic mai stranie daca pot sa zic asa, pentru ca nu prea am vazut astfel de masini in acest Concurs: Dodge Charger '69

3 poze ca sa se inteleaga Anul masini :D

cozmin23 24-02-10 13:43

termenul e de o saptamana,nu?

ANDR31 24-02-10 14:10

super tema maryus :D si eu ma gandeam ca ar merge un muscle . . . si felicitari pentru primul loc.

PS: ce sunteti asa ofticosi? gata, daca unu strange voturi 'multe' a trimis pm.uri la toata lumea . . . nu este chiar asa (cel putin nu toata lumea)

EDIT: cozmin, ai uitat regulamentul?

Cypos 24-02-10 14:25

4 Attachment(s)
Facuta de o luna :twisted:
:arrow: Dodge Charger '69

All times are GMT +2. The time now is 20:59.

- Copyright 2026 4Tuning