![]() |
Re: Concurs
Quote:
Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat.Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color. |
Quote:
Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat).Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color. |
Quote:
Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat)Si inca o mica critica daca ai pus ca reclama cauciucuri HANKOOK de ce ai lipit si TOYOTYRES sau poate are pe fata TOYO si pe spate HANKOOK .Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color. |
Quote:
Da in oricecaz Maryus_x90 mi pe plac cea ce ai facut se potriveste foarte bine lucul de street racing pe R34 ca prin asta e cunoscuta. Coment ar fi chear si lauda adica multe decaluri par inutile dar chear asta se protriveste la Street racing si la stilul care ai abordat. Un sfat era interesant daca foloseai textura de fagure ce ai pus pe pavilion peste tot une ai pus albastru si galben fiindca asa numai pe pavilion pare ciudat (gandesca ai vrut sa faci ceva si nu ai terminat)O mica critica daca ai pus ca reclama cauciucuri HANKOOK de ce ai lipit si TOYOTYRES si pe cauciucuri scre GOODYEAR asta te cam depuncteaza (aveti grija nu puneti in prostie reclame ca da naspa pentru cei care se pricep).Am o intrebare ce joc ai folosit fiindca e tare chestia cu faruri bi color. |
Quote:
|
Quote:
P.S. Sa te uiti pe topicul de Grid Drift ai de jucat meciul din campionat |
@gonzy_et-chestia cu cauciurile am uitat, aveam si Hannkook da mi-a luat o saptamana sa fac PJ pt ca e foarte greu in jocu asta, si m-am grabit sa fac pozele si nu am mai dat importanta la mici detallii deoarece nici numai aveam timp :)....jocul este Street Legal Racing Redline....
|
azi faceti pollul?
|
s-a facut deja :D https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...challenge.html
|
mersi,nu vazusem
|
Din cate vad eu Poll-ul sa inchis si din noua a castigat aceiasi persoana!
Si se pare ca nu a anuntat masina urmatoare..... Propun o regula cel care voteaza sa si argumenteze de ce!Asa ii trimit si eu lui X PM si ii zic sa ma voteze.....Eu nu am vazut pana acum la Maryus cineva care sa argumenteze de ce la votat(inafara de cei care activeaza aici)! |
3 Attachment(s)
Quote:
Tema pentru urmatorul concurs este un pic mai stranie daca pot sa zic asa, pentru ca nu prea am vazut astfel de masini in acest Concurs: Dodge Charger '69 3 poze ca sa se inteleaga Anul masini :D |
termenul e de o saptamana,nu?
|
super tema maryus :D si eu ma gandeam ca ar merge un muscle . . . si felicitari pentru primul loc.
PS: ce sunteti asa ofticosi? gata, daca unu strange voturi 'multe' a trimis pm.uri la toata lumea . . . nu este chiar asa (cel putin nu toata lumea) EDIT: cozmin, ai uitat regulamentul? |
4 Attachment(s)
Facuta de o luna :twisted:
:arrow: Dodge Charger '69 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning