![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
3 Attachment(s)
Update: frana de mana montata in alta pozitie pentru o mai buna manipulare, conducte noi, am vrut furtun cu armatura metalica pt frana, dar lipsea din stocul racingnick, asa ca am optat pt metoda clasica.
O poza cu ultimele 2 anvelope de la vitantis, dupa care a fost GATA si m-am dus acasa. Si un mic film dintr-o runda de incalzire alaturi de Santos la Vitantis: https://www.youtube.com/watch?v=dosA-kwiEYE |
Ce frumos te dai acum:)
Ai evoluat mult, felicitări |
Am o intrebare, gumele sunt oferite de cei care organizeaza acel show sau le cumperi tu?
Foarte frumos clipul :) |
Gumele vin prin donatie de la prieteni apropiati. Din ce am vazut, Autosoft punea la dispozitie anvelope, dar nu am gasit nimic pe 17.
|
1 Attachment(s)
Stiu ca locul acestei poze ar fi pe alt topic, la alta marca, dar va anunt ca am incadrat in echipa, alaturi de Nissanul negru, o alta masina foarte draga mie si pe care mi-am dorit-o foarte mult. In stadiu de reparatie inca, primele poze probabil ale celei mai frumoase caroserii pe care producatorul francez a scos-o vreodata pe piata, cu ajutorul lui Pininfarina.
Asadar, masina de drift va fi scutita de mersul zi de zi, si poate asa se va deschide drumul spre performanta. |
hai sa o stapanesti sanatos
|
De obicei intru pe aceasta sectiune sa urmaresc Nissan-ul lui @U_TUNING, dar, surpriza, lui nenea Dragos a inceput sa-i placa sa "dea din coada" :lol: ; ce sa zic : pana acum am stat si am citit tot topic-ul si ... FELICITARI !!!
P.S.: nu mai stiu user-ul celui care a facut pozele in care apareai cu Razvan (cel cu cravata :D), dar felicitari si lui pt. calitatea imaginilor. |
Quote:
Eu tot il astept pe domn` dragos sa imi dea posibilitatea sa facem o sesiune foto calumea cu fiara neagra :twisted: |
5 Attachment(s)
Uite ca am eu cateva poze cu ea:-)
Nu-s prea reusite...:oops: |
Quote:
In rest, multumesc de aprecieri. Sa stii ca uneori cand devin nostalgic vars cate o lacrima dupa Kadettul care avea aceeasi inima cu cea care bate sub capota de la Espero tau. Dar asta e, acum sunt la alt capitol. |
Quote:
|
Quote:
Cand ai timp si chef poate ii faci o prezentare coupe ului pe sectiunea dedicata marcii.Multa bafta ! |
FELICITARI domnu` Dragos pentru demonstratiile de astazi!
Spectacol adevarat am si cateva filmulete daca doriti sa le pun aici:oops: mai pe seara se rezolva |
4 Attachment(s)
Felicitari Dragos pentru evolutia de astazi.:dance:
Multumesc frumos pentru 'plimbare', a fost excelent. :hug: urc si eu 2-3 poze nu foarte reusite...:sad: Bafta |
dc nu ati spus nimic ma fratilor ? poate mai vroia lume sa te vada Domnu' sau a fost cv de moment ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning