Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/139661-nissan-200sx-s14-rlu-drift-team.html)

B39738 16-06-10 14:55

Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team

3 Attachment(s)
Update: frana de mana montata in alta pozitie pentru o mai buna manipulare, conducte noi, am vrut furtun cu armatura metalica pt frana, dar lipsea din stocul racingnick, asa ca am optat pt metoda clasica.

O poza cu ultimele 2 anvelope de la vitantis, dupa care a fost GATA si m-am dus acasa.

Si un mic film dintr-o runda de incalzire alaturi de Santos la Vitantis:

https://www.youtube.com/watch?v=dosA-kwiEYE

aleks 17-06-10 11:29

Ce frumos te dai acum:)
Ai evoluat mult, felicitări

_Cox_ 21-06-10 12:36

Am o intrebare, gumele sunt oferite de cei care organizeaza acel show sau le cumperi tu?
Foarte frumos clipul :)

B39738 22-06-10 07:46

Gumele vin prin donatie de la prieteni apropiati. Din ce am vazut, Autosoft punea la dispozitie anvelope, dar nu am gasit nimic pe 17.

B39738 23-06-10 13:39

1 Attachment(s)
Stiu ca locul acestei poze ar fi pe alt topic, la alta marca, dar va anunt ca am incadrat in echipa, alaturi de Nissanul negru, o alta masina foarte draga mie si pe care mi-am dorit-o foarte mult. In stadiu de reparatie inca, primele poze probabil ale celei mai frumoase caroserii pe care producatorul francez a scos-o vreodata pe piata, cu ajutorul lui Pininfarina.

Asadar, masina de drift va fi scutita de mersul zi de zi, si poate asa se va deschide drumul spre performanta.

MC Mate 24-06-10 08:37

hai sa o stapanesti sanatos

Esperache 24-06-10 12:17

De obicei intru pe aceasta sectiune sa urmaresc Nissan-ul lui @U_TUNING, dar, surpriza, lui nenea Dragos a inceput sa-i placa sa "dea din coada" :lol: ; ce sa zic : pana acum am stat si am citit tot topic-ul si ... FELICITARI !!!

P.S.: nu mai stiu user-ul celui care a facut pozele in care apareai cu Razvan (cel cu cravata :D), dar felicitari si lui pt. calitatea imaginilor.

f0cs 24-06-10 13:44

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3466341)
De obicei intru pe aceasta sectiune sa urmaresc Nissan-ul lui @U_TUNING, dar, surpriza, lui nenea Dragos a inceput sa-i placa sa "dea din coada" :lol: ; ce sa zic : pana acum am stat si am citit tot topic-ul si ... FELICITARI !!!

P.S.: nu mai stiu user-ul celui care a facut pozele in care apareai cu Razvan (cel cu cravata :D), dar felicitari si lui pt. calitatea imaginilor.

8):lol:

Eu tot il astept pe domn` dragos sa imi dea posibilitatea sa facem o sesiune foto calumea cu fiara neagra :twisted:

TuningBoy 24-06-10 14:22

5 Attachment(s)
Uite ca am eu cateva poze cu ea:-)

Nu-s prea reusite...:oops:

B39738 25-06-10 16:52

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3466341)

Userul care a facut pozele e f0cs. Nenea cu cravata de la Suceava, ala e vinovat!

In rest, multumesc de aprecieri. Sa stii ca uneori cand devin nostalgic vars cate o lacrima dupa Kadettul care avea aceeasi inima cu cea care bate sub capota de la Espero tau. Dar asta e, acum sunt la alt capitol.

f0cs 25-06-10 17:01

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3469846)
Userul care a facut pozele e f0cs. Nenea cu cravata de la Suceava, ala e vinovat!

In rest, multumesc de aprecieri. Sa stii ca uneori cand devin nostalgic vars cate o lacrima dupa Kadettul care avea aceeasi inima cu cea care bate sub capota de la Espero tau. Dar asta e, acum sunt la alt capitol.

Ala cu cravata a oprit scarile, el facea pe nebunu in parcare, uitati`va la el domle, noi toti in blugi el in costum :lol::lol::oops:

KAY_ 25-06-10 22:33

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 3463588)
Stiu ca locul acestei poze ar fi pe alt topic, la alta marca, dar va anunt ca am incadrat in echipa, alaturi de Nissanul negru, o alta masina foarte draga mie si pe care mi-am dorit-o foarte mult. In stadiu de reparatie inca, primele poze probabil ale celei mai frumoase caroserii pe care producatorul francez a scos-o vreodata pe piata, cu ajutorul lui Pininfarina.

Asadar, masina de drift va fi scutita de mersul zi de zi, si poate asa se va deschide drumul spre performanta.

Performanta = 200SX pe platforma :-)

Cand ai timp si chef poate ii faci o prezentare coupe ului pe sectiunea dedicata marcii.Multa bafta !

andrey_ 27-06-10 19:48

FELICITARI domnu` Dragos pentru demonstratiile de astazi!
Spectacol adevarat
am si cateva filmulete daca doriti sa le pun aici:oops: mai pe seara se rezolva

Wlad 27-06-10 21:50

4 Attachment(s)
Felicitari Dragos pentru evolutia de astazi.:dance:
Multumesc frumos pentru 'plimbare', a fost excelent. :hug:
urc si eu 2-3 poze nu foarte reusite...:sad:
Bafta

eXeqTr 27-06-10 22:33

dc nu ati spus nimic ma fratilor ? poate mai vroia lume sa te vada Domnu' sau a fost cv de moment ? :D

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning